ZMT    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ZMT

 • ZMT. Zilele Muzeului Taranului 13 – 23 septembrie 2012

  ZMT

  Bucuresti - 13 September 2012

  Comunicat de Muzeul Taranului Roman

  Ca in fiecare an, de Ziua Crucii, Muzeul Taranului praznuieste cu expozitii, targ de icoane, lansari de carte, filme si muzici traditionale. Va asteptam in perioada 13 – 23 septembrie, la cea de a treia editie a Zilelor Muzeului Taranului. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mtr , muzeul taranului , zmt

  Vezi toate comunicatele de presa despre ZMT

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ZMT.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ZMT. Informatiile despre ZMT cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ZMT, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ZMT, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.