Zona de atractie comerciala

Definitie Zona de atractie comerciala

Spatiu in cadrul unui magazin de dimensiuni mari, intr-un targ, expozitie sau in cadrul unui salon comercial care se bucura de cea mai ridicata rata de vizitare si care permite realizarea de relatii privilegiate cu clientela potentiala. Intensitatea atractiei unei astfel de zone se determina ca raport procentual intre numarul de clienti care frecventeaza zona si numarul total de cumparatori potentiali. Spatiu geografic situat in apropierea domiciliului sau perimetrului de activitate a cumparatorilor potentiali ai unui punct de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Zona de atractie comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Zona de atractie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Zona de atractie comerciala. Definitiile termenilor despre Zona de atractie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Zona de atractie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Zona de atractie comerciala.