Zone Pricing

Definitie Zone Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care toti cumparatorii dintr-o zona definita platesc aceeasi suma consumatorii aflati la o mai mare deprtare de punctul de desfacerea al companiei platesc un pret mai mare. Se mai numeste si Multiple Zone Pricing (stabilirea pretului in functie de zona). Vezi Geographic Pricing (stabilirea pretului pe considerente geografice).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Zone Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Zone Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Zone Pricing. Definitiile termenilor despre Zone Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Zone Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Zone Pricing.