MGM Channel revine în cinematografe cu “Movie Madness”, o selecţie de filme clasice

Organizator: Chello Central Europe

Cunoscutul canal de filme MGM readuce în cinema Movie Madness, o selecţie de pelicule consacrate, difuzate din 13 ianuarie, începând cu ora 19:30, la Movieplex – Plaza România.

Campania Movie Madness însumează filme de excepţie din toate genurile care vor putea fi vizionate la cinema în a doua şi a patra JOI a fiecărei luni, în perioada ianuarie – mai.

Au făcut istorie în cinematografia mondială şi au devenit cele mai cunoscute nume de la Hollywood. Hugh Grant, Charles Bronson, Woody Allen, Susan Sarandon, Sean Penn şi Jeff Bridges sunt doar o parte din actorii pe care îi vom revedea pe marele ecran în cadrul proiectului MGM Channel.

Succesul şi amploarea producţiilor realizate de-a lungul anilor în studiourile MGM au contribuit la consolidarea brandului, ca fiind unul dintre cele mai puternice nume din industria filmului. Cu o experienţă de peste opt decenii în cinematografie, MGM deţine cea mai mare colecţie de filme din lume şi continuă să lanseze şi astăzi producţii impresionante.

Patru nunţi şi o înmormântare, cu Andie McDowell şi Hugh Grant în rolurile principale, este comedia romantică ce deschide Movie Madness,  joi, 13 ianuarie. O frumoasă poveste de dragoste cu doi oameni sortiţi să fie împreună. Data de 27 ianuarie aduce thriller-ul Ucigaşul plătit cu Charles Bronson, asasin de profesie.

În 10 februarie îi puteţi urmări pe Billy Crystal şi Meg Ryan într-o producţie semnată de Rob Reiner, Când Harry a cunoscut-o pe Sally. Dacă vă întrebaţi care este ultima modă în a ucide, aflaţi pe 24 februarie din filmul Pregătit pentru a ucide.

Aventura SF, Specii vine în cinema în data de 10 martie, cu o distribuţie de primă clasă şi efecte speciale extraordinare. În aceeaşi lună, pe 24 martie Movie Madness continuă cu Un peştisor pe nume Wanda, pelicula care a transformat-o pe Jamie Lee Curtis într-o vedetă de primă clasă.

Ora lupului, un horror autentic pentru iubitorii genului, va rula joi, 14 aprilie, iar Teroare în Boston cu Jeff Bridges şi Tommy Lee Jones este thriller-ul perfect care îţi va tăia răsuflarea pe 28 aprilie.

Comedia erotică a unei nopţi de vară din 12 mai, este o poveste fascinantă creată de unul dintre cei mai buni regizori de comedie, Woody Allen. 26 mai anunţă ultima producţie din seria celor zece filme MGM difuzate la Movieplex, Culoarul morţii, o ecranizare după Stephen King.

Movie Madness, din 13 ianuarie la Movieplex, o campanie MGM Channel.

Parteneri: Movieplex, Magic FM, România Liberă, www.cinemagia.ro

Confirmare pana la data: 13 ianuarie 2011