3 servicii de top oferite de Real Pav

BUCURESTI - 17 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Industrie

Esti in cautarea unei companii serioase, deoarece ai nevoie de cineva care se pricepe la realizarea unei pardoseli industriale facuta ca la carte? In Romania ultimilor ani, termenul de “pardoseli industriale” a fost utilizat pentru a defini toate tipurile de pardoseli destinate traficului intens. Practic, pardoselile industriale se intalnesc si in spatiile de productie, deci in hale industriale, dar si in centre comerciale, mall-uri, supermarket-uri, parcari si depozite, gari sau aeroporturi.

Una peste alta, vorbim despre pardoseli care au acaparat cu totul lumea finisajelor interioare si exterioare, atat datorita calitatilor deosebite cum ar fi rezistenta la uzura si durabilitatea in timp, dar si datorita aspectului estetic, care este unul elegant si impunator.

Pentru tot aceia care vor sa aiba parte de calitate garantata, Real Pav este compania ideala. De ce Real Pav?

Real Pav – experienta si pricepere in domeniul pardoselilor industriale

Ca sa raspundem la intrebare, trebuie sa stii ca Real Pav este o companie bucuresteana cu experienta indelungata in domeniul pardoselilor industriale. Si, nu-i asa, experienta este primul criteriu dupa care iti alegi o firma colaboratoare.

Pe langa experienta, Real Pav dispune de echipamente profesionale, fara de care serviciile lor nu ar reusi sa fie calitative. Fara echipamentele potrivite, orice companie prestatoare de servicii, indiferent de domeniul de activitate, este o companie ce nu poate sa-si arate intregul potential, deoarece nu-i permite logistica.

Si, nu in ultimul rand, Real Pav are si un personal experiementat, alcatuit din baieti motivati, gata oricand sa dea numai ce este mai bun, astfel incat, prin servicii personalizate, competenta si profesionalism maxim, Real Pav a reusit sa-si faca un adevarat renume in acest domeniu.

3 servicii de top oferite de Real Pav

Pentru Real Pav, pardoseala reprezinta punctul cel mai important al oricarui edificiu, nu numai pentru ca acesta este domeniul de activitate al companiei, ci pentru ca pardoseala trebuie sa “sustina” intreaga activitate a unei firme, intregul trafic si, ca atare, trebuie realizata cu multa pricepere de catre maini dibace ce cunosc meserie.

Serviciile oferite de catre Real Pav se impart in 3 mari categorii, astfel:

Pardoseli din beton, scliviste, ce prezinta strat de uzura. Acest gen de pardoseli au la baza betonul armat fie cu fibre din otel sau fibre din polipropilena, fie cu plasa sudata. Dupa ce betonul a  fost turnat, acesta se lasa la uscat complet, iar apoi este sclivisit cu ajutorul unor utilaje speciale. Se aplica si un strat de quartz, acesta conferindu-i pardoselii o foarte mare rezistenta la uzura. Iar la final, urmeaza un strat de lac cu rolul de a inchide porii si de a impermeabiliza pardoseala. Poti opta pentru diverse culori, in functie de preferinte.

Rampe antiderapante. In prima faza se toarna betonul, iar imediat, pe betonul proaspat, se aplica un strat realizat dintr-un amestec de quartz, dand aspectul de “coama de peste”. Si in cazul rampelor antiderapante, culorile pot varia in functie de preferintele clientului.

Platforme exterioare, drumuri de acces sau parcari, toate realizate din beton. In acest ultim caz se utilizeaza betonul rutier, care este mult mai rezistent. La final, acesta se va sclivisi si se va peria intreaga suprafata gletuita.

Atunci cand te vei intreba de ce sa alegi, totusi, Real Pav, ia aminte si la portofoliul companiei care este impresionant si cuprinde lucrari precum Cubic Center Pipera de 12.000 mp, Floreasca de 6.500 mp, Calarasi – o lucrare de 22.000 mp, Pepsi Americas de 59.000 mp, IKEA Baneasa de 19.500 mp sau Carrefour Vitan de 25.000 mp.

Date de contact

Denumire firma: Real Pav

Adresa firma: Str. Lt. Av. Negel, Nr. 26, Sector 6, Bucuresti

Telefon firma: 0214-110.067 si  0744-604.253