Augustinian ofera piscina de care ai nevoie!

Iasi - 25 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Pentru ca se apropie sezonul cald, este timpul sa te gandesti la achizitionarea unei piscine. Augustinian ofera o gama variata de piscine, cu modele diferite din care poti alege. Daca vrei sa te racoresti pe timpul verii si ai un spatiu adecvat, o piscina este exact ce iti trebuie.

Augustinian comercializeaza atat piscine din beton, cat si piscine prefabricate. Pentru o piscina functionala trebuie sa ai: sistem de filtrare, sistem de tratare a apei, sistem de iluminare subacvatic, finisarea marginilor bazinului. Majoritatea piscinelor sunt confectionate din prefabricate sau beton, iar izolatia este executata prin placare cu ceramica. Piscinele sunt un prilej de relaxare si de distractie mai ales in zonele toride de vara. Piscinele vor arata perfect in curtea oricarei case si pot avea diferite forme, culori si marimi. Pe langa functionalitate, piscinele au si un aspect foarte elegant si placut si usor de intretinut.

Piscinele din beton sunt cele mai elegante, dar si cele mai costisitoare. Cuva din beton trebuie executata perfect in ceea ce priveste finisajele si planeitatea. Hidroizolatia se va aplica cu ajutorul unui mortar impermeabil prin tencuire. Pentru un aspect elegant finisarea se face cu placute din sticla sau ceramica. In cazul montarii piscinelor prefabricate sunt necesare doar sapaturile unde urmeaza sa fie instalate. Indiferent de modelul piscinei pe care il alegi va trebui sa amenajezi o camera unde vor fi aranjate echipamentele de automatizare. Aceasta camera va trebui sa aiba: alimentare cu energie electrica si apa, canalizare. Economice si cu un timp de executie foarte scurt, piscinele din prefabricate construite pentru tine de compania Augustinian constituie o oferta careia putini ii pot rezista. Piscinele din prefabricate sunt foarte rezistente, durabile si usor de intretinut. Gratie companiei Augustinian vei obtine un serviciu ireprosabil si eficient, cu costuri minime si efectuat intotdeauna la timp. Piscinele vor fi instalate, construite sau montate in locatia pe care ai ales-o in acest scop si totul se va desfasura conform indicatiilor tale.

Cu sediul in Iasi, compania Augustinian are ca obiect de activitate comercializarea de piscine, saune si solare. De asemenea, firma asigura piese de schimb si accesorii pentru produsele oferite. Principalul obiectiv este satisfacerea exigentelor clientilor prin colaborarea cu brand-uri recunoscute pe piata internationala in domeniul accesoriilor pentru saune, piscine si solare. Augustinian ofera si servicii de intretinere a piscinelor pentru a te bucura pe deplin de toate avantajele pe care acest spatiu al confortului si relaxarii le ofera. Firma vine in sprijinul clientilor cu solutii practice prin tehnologii eficiente, echipamente de calitate si termene de livrare optime.

Piscina este o constructie care trebuie intretinuta din mai multe puncte de vedere. Daca ai nevoie de consultanta, echipa firmei iti sta la dispozitie. Bucura-te de o piscina pe placul tau numai prin intermediul firmei Augustinian care iti ofera consultanta gratuita, sfaturi si detalii despre produsele puse la dispozitie. Cu timp de executie scurt si materiale de cea mai buna calitate, aceste piscine sunt acum la indemana fiecaruia. Echipa firmei ofera consultanta pentru a putea face alegerile corecte. Achizitioneaza piscine Iasi oferite de Augustinian pentru ca vara ta sa fie de vis!

Datele de contact ale firmei Augustinian

Adresa firmei: B-dul Dacia, Nr. 9, Bl. DA7/3, Iasi

Email: office@piscine-saune.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/augustinian-ofera-piscina-de-care-ai-nevoie