Cu Electroglobal devii si tu un campion in afaceri!

Cluj - Napoca - 6 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Lucrezi in domeniul energetic, electric sau in cel al automatizarilor? Esti anteprenor sau instalator pentru diverse obiective comerciale si industriale? Cauti aparataj si materiale electrice, dar si motoare si tablouri electrice, insa pana in acest moment nu ai fost multumit de ofertele pe care le-ai primit? Daca nu ai auzit pana acum de Electroglobal din Cluj -Napoca, afla ca aceasta companie exista pe piata romaneasca de profil de foarte multi ani si se bazeaza pe o echipa cu zeci de ani de experienta in domeniu. Electroglobal iti poate pune la dispozitie produsele si serviciile de care ai nevoie, la o calitate exceptionala. Compania are parteneri de renume din intreaga Europa, iar tu poti alege din peste 5.000 de articole, astfel incat, vei gasi intotdeauna ceea ce cauti, numai cu Electroglobal!

Cu Electroglobal devii si tu un campion in afaceri!

Electroglobal – Campioni in business!

Atunci cand cauti produse si servicii de calitate pentru afacerea ta, iti doresti sa poti intalni un partener pe masura asteptarilor tale. Daca ai un furnizor serios, care-si respecta indatoririle si care isi doreste, de asemenea, ca lucrurile sa mearga bine in aceasta noua alianta, atunci esti o persoana fericita, iar compania ta poate prospera.

Un astfel de partener este  si Electroglobal, care din anul 2004 a evoluat incontinuu, reusind astfel sa-si diversifice portofoliul. Sediul central se afla la Cluj-Napoca, insa poti gasi puncte de lucru si in capitala, Bacau sau Timisoara. Electroglobal si-a intins experienta in toata tara, astfel incat toti romanii sa poata beneficia de calitatea pe care o ofera.

Electroglobal a devenit inca din 2012 partener certificate si autorizat al companiei Siemens Industry Automation, indeplinind toate cerintele si conditiile impuse. De asemenea, tot in anul 2012, Electroglobal a castigat premiul special din cadrul proiectului  intitulat "Campioni in business 2012", proiect care descopera, promoveaza si premniaza anteprenorii romani.

Dupa cum vezi, Electroglobal este o companie de succes, ce creste de la an la an. Daca este sa dai ascultare proverbului “Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti”, atunci nu mai ezita si ia legatura cu Electroglobal si devino si tu un campion in afaceri!

Alege Electroglobal pentru calitate si seriozitate

Electroglobal si-a propus inca de la bun inceput sa devina unul dintre cei mai buni si mai competitivi furnizori de materiale si de echipamente electrice. Toate aceste produse sunt utilizate in industrie si in constructii, iar parteneriatele stabilite in aceste domenii  au fost mereu un succes!

Directorul executiv al companiei, dr.ing. Radu Ciorba, a stabilit o politica a calitatii si a satisfacerii clientilor, pe care o imbunatateste constant, in functie de nevoile acestora. Astfel, calitatea si seriozitatea companiei au fost recunoscute si apreciate in toata tara.

Pentru Electroglobal, fiecare client in parte este o prioritate. Tu, ca si client poti beneficia de servicii, precum asistenta logistica, servicii de inginerie, proiectare, dar si de asamblarea tablourilor electrice si, nu in cele din urma, de diferite traininguri, in care iti vor fi prezentate produsele companiei.

Printre produse se numara aparatajele de joasa tensiune, corpurile de iluminat, tablouri, cabluri, accesorii sau materiale de instalatii. Aici gasesti absolut orice ai nevoie. Performanta tehnica si calitatea tuturor acestor produse sunt adevaratele garantii pe care Electroglobal ti le ofera!

Alege un parteneriat bazat pe calitate si pe seriozitate, alege Electroglobal!

Date de contact

Denumire firma: Electroglobal

Adresa firma: Str. Taietura Turcului, Nr. 47/16 N, Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod Postal: 400221

Telefon firma: 0264.406.203