Degetar.ro – furnizorul tau de accesorii pentru cusut si brodat

Oradea - 6 septembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

Sunteti pasionat de cusutul manual si de infrumusetarea diferitelor obiecte textile? Cautati o companie care sa va ofere o varietate de accesorii si produse pentru cusut, brodat, goblenuri si alte astfel de activitati ce implica cusutul manual? Foarte simplu! Magazinul online degetar.ro vine in intampinarea clientilor cu o gama diversificata de accesorii pentru crosetat, cusut si brodat.

Arta Broderiei

Fiind o arta de infrumusetare a obiectelor textile, broderia are o istorie si o traditie de secole, fiind prezenta in viata oamenilor din mediul rural si urban chiar si in zilele noastre. Oameni pasionati de aceasta arta au existat inca de acum 2000 de ani, pe atunci, insa, femeile fiind cele preocupate de aceasta activitate. In prezent, barbati si femei deopotriva lucreaza cu spor la infrumusetarea diferitelor obiecte textile.

Dovezi ale existentei broderiilor gasim la porturile populare ale stramosilor nostrii. Pana si pe Columna lui Traian de la Roma putem gasi insemne ale existentei broderiilor, costumele dacilor fiind identice cu cele ale taranilor de mai tarziu din Moldova si Tara Romaneasca. In alte documente ce dateaza din secolele 15 si 16 sunt mentionate piese textile pentru decorul interiorului locuintelor. Aceste descrieri ofera informatii pretioase in ceea ce priveste tehnicile artistice de realizare a tesaturilor.

Chiar daca aceasta arta isi are originile inca de acum 2000 de ani, abia in secoul 18 arta broderiilor ia o amploare nemaivazuta. In acea perioada, fetele tinere dobandeau un statut social – economic ridicat daca stiau sa brodeze diferite obiecte textile.

Set de brodat – degetar.ro

Seturile de brodat comercializate prin intermediul magazinului online degetar.ro sunt elemente decorative excelente, usor si rapid de cusut atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Din ce sunt compuse aceste seturi?

Seturile speciale pentru copii contin etamina numarul 10, ac pentru brodat, fire si schita modelului. Dimensiunea etaminei este de 150 mm x 150 mm, iar marimea modelului difera de la caz, la caz. Desenele imprimate sunt jucause si colorate, sub forma de leu, trenulet, papusa sau cocos. Un astfel de set este destinat copiilor cu varste de peste opt ani. Copilul tau isi va cultiva imaginatia si spiritul practic intens folosind astfel de seturi decorative, fiind o buna metoda de educare practica si de cultivare a spiritului responsabil.

Modelele mai avansate sunt sub forma de pisica, violete sau lei. Acestea contin fire din lana, acrilic sau bumbac si etamina alba numarul 10 sau 15. Setul este livrat impreuna cu o brosura de culori. Un astfel de set necesita un pic mai multa indemanare, insa persoanele pasionate se vor descurca de minune cu ele.

Degetar.ro – furnizorul tau de accesorii pentru cusut si brodat

In cadrul magazinului online degetar.ro veti gasi o gama variata de accesorii pentru crosetat, cusut si brodat: ace de cusut, ace pentru margelit, ace pentru brodat, ace pentru masini de cusut, andrele, crosete, fire pentru tricotat, seturi de brodat sau snururi pentru macrame.

Acestea vor fi livrate la dumneavoastra acasa sau la posta, in funtie de metoda de livrare aleasa de dumneavoastra. Comenzile sunt foarte usor de realizat, iar firma respecta cu strictete termenii contractuali stabiliti cu clientul.

Date de contact:

Denumirea firmei: degetar.ro

Numar de telefon: 0259 267 109.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/degetar-ro-furnizorul-tau-de-accesorii-pentru-cusut-si-brodat