Deluo Electronics – Reprezentanta Printronix in Romania

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip General in IT&C

Imprimantele Printronix sunt imprimante de mare viteza, de calitate superioara. Functionarea lor in cele mai bune conditii nu ar fi insa posibila fara consumabilele si piesele originale dezvoltate de aceeasi firma. Deluo Electronics este Reprezentanta Printronix in Romania al producatorului de imprimante, oferind service , piese de schimb ,dar si consumabile si imprimante. Daca detii o imprimanta Printronix si ai nevoie de ribon, cartuse sau piese certificate, contacteaza compania!

Avand in vedere multitudinea de optiuni pe care le ai atunci cand imprimanta ta are nevoie de reparatii sau de consumabile noi, trebuie sa fii atent la ce alegi. Printronix este un producator care dezvolta si certifica elementele de constructie ale imprimantelor folosite in industrie, oferind produse ce aduc beneficii maxime in acest domeniu. Imprimantele sunt prevazute cu software de management de varf, conectivitate certificata a software-ului, au capacitate de printare wireless si printeaza coduri de bare si etichete in conformitate cu prevederile. Folosirea unor elemente de la alti producatori va reduce insa performantele echipamentelor. De aceea sfatul oricarui cunoscator va fi sa apelezi intotdeauna la calitatea originala atunci cand vine vorba de inlocuirea unor componente.

Consumabilele si piesele de schimb dezvoltate de Printronix raspund cerintelor de design si calitate, avand specificatii ce garanteaza compatibilitatea cu sistemul de printing al fiecarui model de imprimanta oferit de companie. Calitatea lor este verificata in toate etapele de fabricatie, de la alegerea materiei prime pana la calitatea transportului. Astfel, beneficiaza de garantie de un an de zile, fiind livrate catre reprezentanti libere de defecte de material sau manopera.

Printre avantajele folosirii de produse originale Printronix se numara:

- reducerea operatiunilor de mentenanta a imprimantelor;

- capacitate de printing maxima;

- calitate superioara a graficii si a textului imprimat;

- cresterea duratei de viata a capului de imprimare;

- compatibilitatea cu toate cerintele si specificatiile imprimantei, fapt ce duce la performanta ridicata.

Cum spuneam si mai devreme, Deluo Electronics este un Reprezentanta Printronix in Romania , oferind servicii de reparatii si inlocuire elemente si consumabile originale Printronix, dar si de comercializare a imprimantelor. Serviciile sunt disponibile pentru toata gama de imprimante Printronix, de la seriile de imprimante  laser, pana la cele RFID (de taguri si etichete) si cele termice de coduri de bare. Oricand ai nevoie de piese de schimb, consumabile sau echipamente complete, reprezentanta Printronix iti va pune la dispozitie produsele din stoc sau le va comanda in regim normal sau in regim de urgenta. In maxim 14 zile este efectuata livrarea (in sistem normal), sau la cerere produsele sunt furnizate in 48 de ore.

Deluo Electronics este reprezentanta Printronix in Romania, fiind o companie cu o experienta destul de mare (peste 8 ani). Obiectivul sau este sa furnizeze intotdeauna produse de calitate superioara, oferind si servicii pe masura. Activitatea societatii a fost una constanta de-a lungul anilor, astfel ca, desi investitiile in promovare nu au fost foarte mari, este cunoscuta in prezent pentru eforturile sustinute de a creste prin servicii ireprosabile.

Tehnologie de varf in imprimare cu Deluo Electronics - reprezentanta Printronix in tara! Achizitioneaza imprimante sau beneficiaza de service si consumabile oferite de o companie care nu face niciodata rabat de la calitate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/deluo-electronics-reprezentanta-printronix-in-romania1