Dumistreli: Hale industriale metalice in Suceava

Suceava - 23 septembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Halale metalice industriale reprezinta primul pas ce trebuie facut atunci cand va doriti deschiderea unei afaceri in domeniul industrial.

Mai mult, halele metalice pot fi utilizate si pentru extinderea afacerii dumneavoastra, aceste constructii putand fi utilizate pentru depozitiare de produse, pentru echipare conforma in vederea realizarii proceselor de prelucrare industriala, pentru operatii de logistica, pentru diverse prezentari sau pentru intrebuintari agro-zootehnice. In cazul in care doriti instalarea unei astfel de hale metalice in Suceava sau in imprejurimi, atunci trebuie sa solicitati ajutorul companiei Dumistreli .

Dumistreli ofera clientilor solutii in domeniul constructiilor metalice punand la dispozitia acestora o vasta gama de structuri metalice , hale metalice, poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si pvc, balcoane cladiri si multe altele. Aceste structuri metalice sunt preferate de antreprenorii romani datorita fiabilitatii si duratei reduse a intregului proces de montaj . Dumistreli  executa servicii de montaj si intretinere, prin intermediul utilajelor si echipamentelor necesare si in conformitate cu specificatiile primite din partea clientilor.

Datorita materialelor din care sunt confectionate, halele metalice industriale reprezinta o solutie economica; acestea sunt sunt realizate intr-o perioada relativ scurta, sunt rezistente la cutremur, adaptandu-se usor din punct de vedere estetic la cadrul in care sunt ridicate. Mai mult constructia acestor structuri metalice poate fi sprijinita prin fonduri europene fapt pentru care Dumistreli ofera servicii de specialitate pentru obtinerea de ajutor financiar prin fondurile puse la dispozitia dumneavoastra de comunitatea europeana.

Halele metalice realizate de Dumistreli sunt confectionate fie din profile laminate sau zincate fie din table sudate si indiferent de tipul constructiei metalice, structura principala este aceeasi, fiind formata din stalpi, grinzi, contravantuiri sau portale. Halele pot fi executate in functie de preferintele si necesitatiile clientilor astfel putandu-se realiza structuri de diverse forme, dimensiuni sau modele; acestea se pot monta in orice spatiu disponibil, in timp scurt, fiecare constructie fiind sigura si rezistenta.

Aceste hale metalice industriale sunt alcatuite din scheletul metalic propriu zis ce confera rezistenta si consolidare, si din invelitaore sau acoperis care poate fi realizat din tabla cutata, tabla-vata-tabla, tabla-vata-caseta structurala la interior, tabla-vata bazaltica-membrana PVC, panouri termoizolante. Desigur in functie de tipul structurii metalice si a acoperisului sau invelitorii alese se va stabili si pretul de executie. Acesta variaza si in functie de exigentele dumneavoastra si de dimensiunile halelor comandate. Calitatea acestor structuri metalice va fi ireprosabila, fiecare hala industriala putandu-se folosi pentru orice fel de activitate industriala si nu numai.

Mai multe informatii referitoare la modalitatea de realizare a halelor metalice industriale puteti gasi pe site-ul Dumistreli - www.dumistreli.com. Pe aceeasi platforma online puteti vizualiza si proiecte deja realizate de personalul calificat Dumistreli si puteti solicita recomandari din partea portofoliului de clienti. Nu uitati, Dumistreli este partenerul industrial numarul 1 in Suceava, compania furnizand servicii profesionale tuturor celor interesati.

Dumistreli va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica de profil pentru a va ghida in luarea celor mai bune solutii ce sunt legate de comandarea unei hale industriale , precum si in rezolvarea altor probleme legate de domeniul de activitate Dumistreli. Pentru a contacta un reprezentant al companiei utilizati datele de contact de mai jos:

Dumistreli

Director General

Ing.Constantin Dumistracel
Mob. (+40) 743 149388

Tel.(+40) 330 803841

Fax.(+40) 330 803841

Email. constantin@dumistreli.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/dumistreli-hale-industriale-metalice-in-suceava