Free style - sisteme pentru acoperirea piscinelor

Ciurea - 9 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Compania Free Style din Iasi va ofera servicii profesionale de acoperiri piscine, acestea fiind realizate de profesionisti in domeniu, cu materiale de calitate superioara.

Free style - sisteme pentru acoperirea piscinelor

O piscina acoperita va pastreaza apa curata mai mult timp si impiedica patrunderea insectelor, a frunzelor ori a altor impuritati in interiorul acesteia. In plus, consumul de apa se reduce simtitor, apa din piscina fiind inlocuita mult mai rar decat in cazul piscinelor in aer liber. Specialistii recomanda acoperirea unei piscine in mod special cand se doreste protejarea acesteia, dar si in situatiile in care proprietarii au copii mici, evitandu-se astfel riscul producerii unor accidente nefericite.

Relaxarea si confortul dureaza o perioada mult mai lunga de timp, in cazul in care optati pentru acoperirea piscinei dumneavoastre, acestea reusind sa pastreze un timp mai indelungat caldura razelor solare in interior.

Avand o experienta semnificativa in domeniu, compania ieseana Free Style executa doar lucrari de calitate, la cele mai mici preturi de pe piata.

Specialistii firmei sunt in masura sa satisfaca toate gusturile si exigentele clientilor, carora le ofera trei variante de acoperiri: Klassik, Casablanca si Dallas.

Acoperirea piscinei in varianta Klasik Idealcover le ofera partenerilor de afaceri ai companiei Free Style cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, peretii acesteia fiind realizati din policarbonat celular de 8 mm. Acoperirea se face cu mai multe module, de dimensiuni diferite, aceasta fiind cea mai atractiva varianta, din punct de vedere al pretului.

Acest tip de acoperire, cu forma arcuita, este cea mai rezistenta la conditiile climatice, ea fiind recomandata nu numai in zone climatice joase, dar si in zonele de munte.
Intreaga suprafata a acoperirii este vitrata cu policarbonat celular transparent, cu o camera de 8 mm si protectie UV. Coeficientul de permeabilitate termica este de 3,3 W/m2K, materialul continand tratarea de suprafata NO DROP, ce impiedica formarea picaturilor de apa din umiditatea aerului, pe suprafata interioara a acoperirii.

Inaltimea profilelor iorizontale ale peretului frontal si din spate ale acoperirii ajunge la 10 cm de sol, spatiul dintre profilul inferior si sol asigurand posibilitatea deplasarii modulelor impreuna cu peretele frontal, sau din spate, pe sine, fara lovirea rebordului piscinei. Spatiul este acoperit cu folie protectoare, ce impiedica

pierderile de caldura, dar si patrunderea impuritatilor

Peretele din spate ale variantei de acoperire este nedemontabil, dotat cu stifturi

de fixare pentru asigurarea stabilitatii, in vreme ce peretele frontal este demontabil si dotat cu manere, pentru o manipulare usoara a acoperirii.

Caracteristicile acestei variante de acoperire realizata de Free Style  sunt:

1. Tratamentul de suprafata al constructiei si al sinelor ELOX;

2. Constructia din aliaj nobil de aluminiu AlMgSi;

3. Trei profile portante pe modul

4. Peretele frontal demontabil, din policarbonat celular de 8 mm

5. Usa cu balamale pe dreapta, in peretele din fata;

6. Distanta axiala a sinelor de 70 mm;

7. Profile de dimensiuni 35 × 50 mm;

8. Policarbonat celular transparent.

O alta varianta de acoperire piscine pe care compania Free Style  din Iasi le-o pune la dispozitie clientilor este Klasik Excellence, varianta de lux a modelului Klasik. Din echipare standard, acoperirea se livreaza cu profilele vopsite in lemn decor, are doua intrari (frontal si lateral) si un sistem de culisare pe sine ,,low profile''. Peretii sunt fabricati o treime din policarbonat celular de 8 mm si doua treimi din plexiglas transparent de 4 mm.

Varianta impune tratarea de suprafata a constructiei Decor lemn, sinele extrajoase fiind si ele tratate cu ELOX. Constructia este din aliaj nobil de aluminiu AlMgSi, cu trei profile portante pe un modul, peretele frontal demontabil fiind din policarbonat. Acoperirea este prevazuta cu o usa cu balamale pe dreapta in peretele frontal si o usa din lateral, in modulul cel mai mare.

Distanta axiala a sinelor este de 70 mm, iar dimensiunea profilelor de 35 × 50 mm.

Materialul de acoperire al acoperisului este fabricat o treime din policarbonat celular transparent cu tratare NO DROP, in vreme ce materialul de acoperire al peretilor lateriali si frontali este, in procent de doua treimi,din sticla organica de 4 mm.

Acoperirea realizata de Free Style este o treime vitrata cu policarbonat celular transparent cu o camera, cu grosimea de 8 mm si protecţie UV. Coeficientul

de permeabilitate termica este de 3,3 W/m2K, materialul continand tratarea de suprafata NO DROP, ce impiedica de asemenea formarea picaturilor de apa din umiditatea aerului, pe suprafata din interior a acoperirii.

Intrarea in acest tip de acoperire se face din lateral, in cel mai mare modul, ea fiind dotata cu broasca de siguranta si cheie.

Klasik Excellence este un nou tip de acoperire pentru piscina din preferata serie Klasik, remarcandu-se prin executia  de lux. Acoperirea este construita astfel incat rezista conditiilor climaterice nefavorabile, in dotarea standard fiind incluse:

- Tratarea de suprafata a profilelor in nuanta DECOR LEMN;

- Linii cu sine extrajoase ELEGANCE;

- Două intrari in acoperire.

Protejeaza-ti piscina in care reusesti sa te relaxezi, apeland la specialistii in domeniul acoperirilor, Free Style !

Free Style – compania care iti garanteaza confort si relaxare maxima, in tot timpul anului!

Contact:

Companie: Free Style - Acoperiri piscine
Ţara: Romania
Judeţ: Iași
Localitate: Ciurea
Adresa: Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea
Telefon: 0740 066 835 | 0744 353 539