Helinick sustine dezvoltarea si educatia copiilor

BUCURESTI - 2 iulie 2014

Comunicat tip General in CSR

Bucuresti, 4 iunie 2014 – Helinick , companie cu peste 23 de ani de activitate in Romania si care ofera cele mai avansate tehnologii din domeniul sigurantei si securitatii sprijina 3 copii aflati in dificultate.

Helinick sustine dezvoltarea si educatia copiilor

In acest an, peste 75% din totalul angajatilor Helinick si SIEL INVEST au decis sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre trei copii (tripleti) care se afla intr-o situatie dificila, a caror cauza a fost preluata si mediatizata de Asociatia Unu si Unu.

“Ne place sa investim in viitor si in dezvoltarea, educatia copiilor iar de data aceasta am ales cazul tripletilor, sustinut si mediatizat de Asociatia Unu si Unu. Credem in potentialul lor de dezvoltare si ne dorim ca suma stransa prin redirectionarea celor 2 % de catre colegii din Helinick sa reprezinte un pas spre evolutia acestor copii”, a declarat Diana Focsaneanu –Director Marketing

Prin aceasta actiune de responsabilitate sociala, angajatii Helinick au contribuit la o schimbare pozitiva in viata tripletilor avand un rol important la reducerea acestor datorii.

“Multumim Asociatiei Unu si Unu pentru ajutorul acordat si pentru sprijinul oferit de-a lungul campaniei dar si dupa incheierea acesteia. De asemenea suntem recunoscatori companiei Helinick care a decis sa acorde o sansa tripletilor nostri”, a declarat mama tripletilor, Florentina Dragomirescu.

“Ii felicitam pentru aceasta pentru aceasta initiativa care le ofera statutul de bun exemplu in randul marilor companii din mediul privat care se preocupa permanent de sustinerea comunitatii. Campania de redirectionare a 2% s-a incheiat si multumim pe aceasta cale tuturor celor care anul acesta au ales fie alaturi de noi”, declara Corina Croitoru – Presedinte Asociatia Unu si Unu.

Helinick ofera solutii si servicii variate de la comercializarea echipamentelor pentru detectia incendiilor pana la realizarea de solutii integrate de sisteme de siguranta si securitate electronice, situandu-se astazi printre liderii pietei din Romania.

Fondata in 1993, cu o activitate sustinuta de 23 de ani, SIEL INVEST are ca obiect principal de activitate distributia de echipamente destinate sistemelor de siguranta si securitate electronica. Datorita unei orientari constante catre performanta, preocuparea pentru formarea unei piete locale la standarde inalte si indrumarea clientilor catre folosirea unor produse de calitate, SIEL INVEST se bucura de un grad ridicat de credibilitate si recunostere.

Contact:

www.helinick.ro

www.sielinvest.ro

www.unusiunu.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/helinick-sustine-dezvoltarea-si-educatia-copiilor