Help Devices Activ

BUCURESTI - 5 mai 2014

Comunicat tip General in Sanatate

Help Devices are ca domeniu principal de activitate comercializarea aparatelor si dispozitivelor medicale pentru recuperare si tratament.

Compania Help Devices Activ a luat nastere in anul 2003, avand sediul in Bucuresti. Principalul domeniu de activitate al firmei este comercializarea aparatelor si dispozitivelor medicale folosite pentru recuperare si tratament in acest segment, precum si a produselor destinate persoanelor cu nevoi speciale.

Ce produse puteti achizitiona de la Help Devices Activ?

Produsele pe care le comercializam sunt destinate atat spitalelor, clinicilor si centrelor medicale de orice fel (publice sau private), cat si persoanelor fizice si utilizatorilor finali. Accesand pagina de internet a companiei help-devices.ro, veti putea identifica in lista de produse comercializate, dispozitive si echipamente medicale care acopera urmatoarele domenii: recuperare medicala (mese de tratament si de masaj, aparate mecanoterapie, dispozitive speciale pentru recuperare neurologica- tetraplegii, paraplegii, paralizii, pareze, sindromul Down, autism, Parkinson, etc, dispozitive pentru terapie ocupationala, hidroterapie, kinetoterapie, etc.), logopedie, ergoterapie, stimulare vizuala, hidroterapie, fizioterapie, termoterapie, accesibilizari cladiri pentru persoane cu handicap, s.a.

Mai multe detalii despre produsele Help Devices Activ

Accesand fiecare categorie in parte, veti gasi o lista de produse care se incadreaza in solutionarea problemelor cu care va confruntati chiar voi sau pacientii vostri. De asemenea, tot in cadrul acestui site, aveti posibilitatea de a afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte astfel incat echipamentele achizitionate sa corespunda cerintelor voastre. Indiferent de alegerile facute, compania garanteaza pentru calitatea, fiabilitatea, durabilitatea, eficienta si performanta acestora. Diversitatea produselor oferite spre vanzare (in numar de peste 2000) va asigura de faptul ca aici le veti gasi pe acelea care satisfac necesitatile fiecaruia dintre voi.

De ce Help Device Activ?

Alegand societatea noastra ca furnizor al acestor produse, aveti siguranta ca asteptarile va vor putea fi indeplinite odata ca ati intrat in posesia comenzilor facute. Suntem prima companie din Romania care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, fiind reprezentanta unor firme renumite in domeniul medical pentru producerea si comercializarea de echipamente medicale performante.

In decursul celor peste 10 ani de existenta, am reusit sa ne diferentiem de ceilalti competitori care activeaza pe piata de profil, prin servicii prompte si profesionale, prin produse de calitate si prin preturi avantajoase si competitive, fapt ce este demonstrat de portofoliul bogat de contracte incheiate cu numeroase institutii ce ofera servicii persoanelor cu nevoi speciale si recuperare medicala. Suntem o echipa dinamica, bine organizata si flexibila, ce se adapteaza usor cerintelor pietei si necesitatilor clientilor, furnizand solutii optime si customizate intrucat satisfactia voastra este cea mai importanta pentru noi.

Valorile pe care le promovam in fiecare colaborare pe care o intreprindem sunt: seriozitatea, profesionalismul, eficienta, corectitudinea, etica, integritatea, respeectul si increderea.

In speranta unei colaborari de cat mai lunga durata, va asiguram de intregul nostru suport.

Aveti grija de sanatatea voastra!

Pentru ca sanatatea este cea mai de pret bogatie a unei persoane, Help Devices Activ va pune la dispozitie mijloacele si echipamentele necesare pentru a o mentine sau a o recupera. In cazul in care handicapul nu are solutii medicale, aparatele si dispozitivele comercializate vor contribui semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii.

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile Help Devices Activ, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/help-devices-activ1