Imprimantele potrivite pentru mediul business – Neuronic Trade

Timisoara - 14 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Imprimantele, acele dispozitive periferice care ne faciliteaza munca si ne scutesc de drumurile pana la Xerox, sunt un real ajutor pentru orice persoana. Cand vine vorba de imprimante, 2 modele se remarca in mod special: cu laser si cele inkjet (cu jet de cerneala).

Imprimantele potrivite pentru mediul business – Neuronic Trade

Cum stim care este cea mai buna alegere? Simplu, in functie de nevoile noastre si mediul in care urmeaza a fi amplasate, respectiv folosite. De regula, imprimantele inkjet sunt recomandate pentru uz personal, in timp ce modelele cu laser sunt ideale in cadrul unui spatiu de tip office.

Intr-un mediu business, o cladire de birouri de pilda, volumul de informatie ce trebuie printat zilnic este intotdeauna unul mare, acesta ajungand la un numar impresionant de pagini. Imprimanta cu laser raspunde cu succes acestei cerinte, fiind modelul recunoscut pentru capacitatea sa de a printa o cantitate considerabila de foi, intr-un timp foarte scurt, aspect extrem de important.

Daca doriti sa printati 500 de pagini de pilda, folosind o imprimanta inkjet, inarmati-va cu rabdare caci procedeul va dura ceva timp. In schimb, tiparirea aceleiasi cantitati cu ajutorul unui model laser va fi efectuata in doi timpi si trei miscari, datorita faptului ca o astfel de imprimanta printeaza deodata cate o pagina intreaga. Asadar, si la capitolul viteza, imprimanta cu laser castiga detasat.

Acest model de dispozitiv printeaza in special texte, si mai putin imagini, iar intr-un spatiu office unde materialul tiparit consta in mod special in documente, acte, contracte si alte foi cu diverse informatii, imprimanta cu laser este numai buna in acest sens. Mai mult, calitatea printului este exceptionala, imprimanta cu laser avand capacitatea de a reda fidel chiar si fonturi de mici dimensiuni.

Cat priveste costurile de tiparire, intr-adevar, acestea sunt mai ridicate in cazul imprimantelor laser insa, avand in vedere faptul ca un cartus de acest gen poate printa pana la 2000 de pagini, in timp ce cartusul pentru imprimanta inkjet, cel mult 200, investitia in astfel de consumabile laser se dovedeste a fi mai rentabila in cele din urma.

Si nu in ultimul rand, spre deosebire de imprimantele inkjet care parca decoleaza atunci cand sunt puse in functiune, modelele laser se remarca prin silentiozitate, functionarea acestora semanand mai mult cu torsul pisicii.

In concluzie, cele mai potrivite imprimante pentru mediul business sunt fara indoiala modelele cu laser. Astfel de dispozitive va stau la dispozitie si prin intermediul firmei Neuronic Trade.

Cu sediul in Timisoara, Neuronic Trade se ocupa de comertul cu produse IT, oferta companiei pentru clientii sai fiind una variata, de la laptop-uri, tablete, programe software si antivirusi, pana la televizoare, videoproiectoare, servere si lista poate continua.

Cat priveste imprimantele, Neuronic Trade va propune dispozitivele marca Tally Genicom, printre cele mai bune din domeniu. Imprimante laser, alb-negru sau color, imprimante thermal inkjet, Matrix sau Line, diversitatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe acela care indeplineste cel mai bine cerintele si nevoile dumneavoastra. Livrate cu soft-ul necesar instalarii, imprimantele Tally folosesc ultima tehnologie din domeniu, aspect ce permite obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor.

Imprimante Tally Genicom in Timisoara, comercializate pe piata de profil la cel mai bun raport calitate-pret doar cu Neuronic Trade!

Magazine NEURONIC TRADE

Shopping Center Bega Parter - Magazin

Adresă: ROMÂNIA, Timişoara 300001, str. Carol Telbisz, nr.3

Tel: +40-256-270.187