Izolatie cu spuma poliuretanica, o metoda moderna si deosebit de rapida de izolare a locuintei

Buzau - 2 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Tot romanul se intreaba cum isi poate izola locuinta cat mai bine, eficient si ieftin? O solutie moderna care inlocuieste polistirenul este izolatie cu spuma poliuretanica. Aceasta metoda te va ajuta sa-ti reduci facturile la intretinere, dar sa te bucuri in continuare de confort maxim pentru tine si familia ta.

Izolatie cu spuma poliuretanica este una dintre cele mai populare alegeri din ultimii ani

Stiai ca spuma poliuretanica este considerata un excelent izolator, chiar cel mai bun din lume? Ea intruneste proprietati termice si acustice, proprietati de hidroizolare, are durata mare de viata – in comparatie cu alte tehnologii se situeaza pe prima pozitie din acest punct de vedere -, se aplica i strat continuu, fara intreruperi. Chiar daca este mai scumpa isi merita toti banii!

De ce izolatie cu spuma poliuretanica? Deoarece imbina urmatoarele avantaje:

-        Izolarea termica se realizeaza intr-o singura operatie, la fel si impermeabilitatea cladirii;

-        Izolarea este continua, fara imbinari, amestecul care se aplica in straturi succesive se va intari in 4 minute;

-        Daca optezi pentru izolarea cu spuma poliuretanica nu trebuie sa-ti fie frica ca vei afecta alte lucrari;

-        Este un material usor si nu produce suprasolicitarea constructiilor, tocmai de aceea este recomandata chiar si in cazul cladirilor vechi;

-        Absorbtie scazuta de umiditate;

-        Prezinta aderenta mare in comparatie cu alte materiale utilizate in constructii;

-        Se aplica printr-o simpla pulverizare, foarte usor si eficient;

-        Nu este afectata de catre uleiurile minerale, carburanti, acizi sau alcalini;

-        Ofera protectie la foc in cazul acelor constructii realizate din lemn;

-        Aplicarea este rapida;

-        Rezista la transmisia vaporilor de apa;

-        Rezista si la gazele de esapament si nu imbatraneste prematur nici intr-un mediu poluant.

Cum se aplica spuma poliuretanica? Aplicarea se face intr-un simplu strat de 3 cm, fie pe suprafata interioara a locuintei, fie pe suprafata exterioara. De asemenea, aplicarea se face prin pulverizare aplicandu-se aceeasi tehnica ca la spray-uri. Daca ai folosit spuma la exterior va trebui sa intebuintezi si un strat protector impotriva razelor UV. De retinut ca este vorba de un material ecologic care se poate aplica fara probleme si la interior, important ca baza pe care se monteaza sa nu prezinte urma de apa, praf sau alte impuritati pentru ca rezultatul final sa fie de durata.

Cine te poate ajuta cu izolatie cu spuma poliuretanica?

Termopol din judetul Buzau este echipa de care ai nevoie pentru izolatie cu spuma poliuretanica ca la carte. Compania are mana de lucru instruita, experienta in domeniu, are informatii si cunostinte cu privire la aceasta spuma, stie cum sa lucreze cu ea, cum sa o aplice corect, astfel incat sa reziste zeci de ani fara probleme.

Pe site-ul companiei gasesti fel si fel de informatii despre spuma poliuretanica, despre avantajele ei si despre modul in care se aplica, insa, daca ai nevoie de detalii suplimentare, ia negresit legatura cu echipa Termopol si vei fi pus la curent cu toate noutatile!

De asemenea, de retinut ca Termopol practica si preturi foarte bune pentru aceste servicii!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/izolatie-cu-spuma-poliuretanica-o-metoda-moderna-si-deosebit-de-rapida-de-izolare-a-locuintei