Livescribe™ 3 Smartpen: un stilou cu adevarat inteligent

BUCURESTI - 22 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Ultimul model de stilou inteligent lansat la finele anului 2013 de catre compania Livescribe™ din SUA, Livescribe™ 3 Smartpen, face ca dispozitivele pe care le utilizam zilnic (tablete si smartphone-uri) sa fie si mai utile prin intermediul unei activitati care incepe deja sa fie data uitarii: scrisul de mana.

Livescribe™ 3 Smartpen: un stilou cu adevarat inteligent

Prin ce se deosebeste Livescribe™ 3 Smartpen

Asemenea modelelor Echo si Wi-Fi, Livescribe™ 3 Smartpen functioneaza utilizand aceeasi tehnologie, si anume, de scriere si inregistrare audio concomitenta a notitelor luate in urma unei conversatii, intalniri, sedinte, curs etc. Acest lucru inseamna ca utilizatorul proprietar de SmartPen poate reveni oricand asupra oricarui cuvant, simbol sau desen din notite, iar prin apasarea cu varful penitei pe acesta, sa redea in format audio conversatia din acel moment; beneficiarul de informatii astfel captate va realiza exact aceeasi operatiune, insa nu cu SmartPen-ul ci prin varful degetului propriu, plasat pe portiunea de text digital dorita, din Smartphone-ul sau Ipad-ul personal sau cu ajutorul mouse-ului in cazul PC-urilor si laptopurilor.

Modelul Livescribe™ 3 Smartpen permite utilizatorului sa sincronizeze in timp real notitele scrise pe foaie cu dispozitive precum iPad si smartphone, multumita conexiunii Bluetooth Smart; mai simplu spus, acestea vor aparea in acelasi timp si pe ecranul aparatelor mentionate. Livescribe™ 3 Smartpen este singurul model care se bucura de tehnologia Bluetooth Smart.

In comparatie cu celelalte stilouri inteligente, din dotarea acestuia lipseste microfonul, Livescribe™ 3 Smartpen folosindu-se de cel al tabletei sau smartphone-ului respectiv. Data fiind dependenta stiloului de aceste dispozitive, detinerea si prezenta in prealabil a unui iPad sau smartphone (utilizatorul trebuie sa il ia tot timpul cu el), este esentiala pentru a-l putea folosi.

Avantaje Livescribe™ 3 Smartpen

Utilizatorii stiloului inteligent Livescribe™ 3 au posibilitatea de a converti textul scris de mana in text tiparit (la fel ca cel realizat la calculator prin tastare), convertire valabila mai mult pentru informatiile redactate in limba engleza, fapt ce intr-o multinationala nu reprezinta totusi un impediment pentru managementul datelor in acest mod.

Numerele de telefon notate pe hartie pot fi transformate in texte tiparite pe iPad sau smartphone de unde totodata pot fi apelate direct. Multumita conexiunii Bluetooth, transferul informatiilor este rapid, simplu si vizibil, fara pic de efort din partea utilizatorului.

Din punct de vedere estetic, stiloul Livescribe™ 3 Smartpen respecta acelasi design elegant si minimalist, cu diferenta ca este mult mai subtire decat celelalte modele pentru ca nu are incorporat un microfon. Seamana mai mult cu un stilou normal si este mai usor de manevrat chiar si pentru persoanele care sustineau ca ar fi dificil sa scrie cu Echo sau Wi-Fi de pilda.

Capabilitatile acestor Smartpen-uri Livescribe™ practic se subutilizeaza daca notitele se vor lua si gestiona ca si cele clasice ( preluate cu un pix clasic ) de pana acum, adica scris cat mai mult posibil dupa ce ascultam, in loc sa desenam harti mentale in prealabil ( fara voce atasata ), pentru ca ulterior sa le completam dupa nevoi cu text cu voce.

Livescribe™  3 Smartpen: publicul  tinta

Fiecare model de stilou inteligent Livescribe™ a fost conceput astfel incat sa satisfaca cu succes cerintele si nevoile unui anumit grup tinta, iar Livescribe™ 3 Smartpen nu face exceptie.

Acest model este perfect in special pentru persoanele aflate in pozitii de conducere (CEO, asistent manageri, patroni; pe scurt, celor care detin puterea), responsabili cu delegarea sarcinilor catre personalul subordonat, dar si personalelor care urmaresc gestionarea eficienta a sarcinilor primite sau utilizatorilor mai comozi.

Spre deosebire de Echo si Wi-Fi, Livescribe™ 3 Smartpen este un model mai putin interactiv, aproape unidirectional, care merge pe principiul trimiterii de informatii (in format scris si audio deopotriva) de la un singur utilizator catre ceilalti (sef - angajati fiind cel mai bun exemplu).

In cazul in care avem nevoie de partajare rapida de date, exista totusi optiunea sincronizarii automate cu Evernote sau One Note.

In acest sens, buna “colaborare” dintre Livescribe™ 3 si aplicatia “mementouri”, disponibila implicit pe orice smartphone/ IPad pentru delegarile simple de sarcini sau accesarea aplicatiei Beesy ( vezi magazinul de aplicatii Iphone si Ipad ) pentru delegari si monitorizari in cadrul unor proiecte mai complexe, sunt exemple graitoare a publicului tinta pentru care a fost conceput acest SmartPen din gama Livescribe™.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/livescribe-3-smartpen-un-stilou-cu-adevarat-inteligent