Lorand – pentru cea mai buna publicitate!

Craiova - 29 octombrie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ai o afacere care vrei sa o faci vizibila clientilor? Vrei sa informezi clientii despre promotiile sau de noutatile aparute? Firma Lorand , cu sediul in Craiova vine in sprijinul tau cu servicii si produse de cea mai buna calitate in domeniul productiei publicitare.

Infiintata in anul 2000, Lorand realizeaza firme luminoase si litere volumetrice, inscriptionari cu folie autocolanta, sisteme de iluminare pentru fantani arteziene, panouri publicitare si obiecte promotionale. Societatea Lorand colaboreaza cu firme de incredere, cum ar fi Arabesque, Sattler, Geplast, Prosep, Policolor, SEA si Mitliv. In plus, firma conlucreaza si cu furnizori externi pentru obtinerea de materiale si componente de cea mai buna calitate pentru productia proprie. Firma Lorand dispune de utilaje de prelucrare performante, asistate de calculator si ofera un excelent raport calitate-pret. Cu o bogata experienta si un personal calificat, firma ofera clientilor solutii adaptate nevoilor lor, fiind intr-o continua evolutie si dezvoltare pe piata productiei publicitare.

Firma Lorand executa inscriptionari pentru vitrine, intrucat suprafata vitrinelor este cea mai eficienta metoda de a comunica oferte si brand-uri potentialilor clienti. Astfel de lucrari sunt realizate folosind folie autocolanta de cea mai buna calitate, si anume, Oracal. Adezivul cu care sunt lipite aceste folii este unul nepermanent astfel ca pot fi dezlipite cu usurinta in momentul in care informatiile prezentate nu mai reprezinta actualitatea. In plus, in momentul in care inscriptionarile sunt inlaturate, vitrina nu are de suferit din punct de vedere estetic si nu vor ramane urme de lipici sau de folie. Adezivul foliilor poate fi si permanent atunci cand clientul doreste o inscriptionare de lunga durata.

Decuparea foliilor se realizeaza cu ajutorul unui plotter-cutter asistat de calculator, avand la baza o macheta de inscriptionare conceputa de comun acord cu clientul. Foliile autocolante au caracteristici si termene de lucru in raport cu destinatia pentru care sunt utilizate, astfel pot fi pentru suprafete rigide, cum este cazul vitrinelor din sticla, dar pot fi si pentru suprafete flexibile, adica copetine, panouri realizate din Polyplan sau alte materiale flexibile. Garantia lucrarilor executate este intre 6 si 48 de luni din momentul executiei.

Spatiul mare al vitrinelor face posibila expunerea la mari dimensiuni a ofertelor promotionale sau a produselor si serviciilor oferite. Inscriptionarea vitrinelor poate avea ca scop personalizarea magazinelor sau pentru a se putea observa locul vanzarii. La amenajarea vitrinelor, trebuie luat in considerare de la ce distanta de vitrina pot vedea potentialii clienti inscriptionarile respective, astfel dimensiunea inscriptionarilor va fi stabilita pentru fiecare caz in parte. Inscriptionarile pot fi de culori diferite, clienti alegand dintr-o paleta variata de culori, precum si fontul de scris si dimensiunea inscriptionarilor. Amenajarile vitrinelor pot avea un impact mare asupra clientilor, astfel ca o amenajare neingrijita, necorespunzatoare va fi ocolita de posibilii clienti. Firma Lorand ofera consultanta pentru a putea oferi cele mai bune solutii si conceptii grafice pentru realizarea unei inscriptionari adecvate.

Firma Lorand trateaza fiecare proiect cu mare seriozitate si cu competenta care ii caracterizeaza, oferind solutiile potrivite pentru fiecare client. Utilizeaza metoda inscriptionarii cu folie autocolanta pe vitrine pentru a dezvolta imaginea de brand si a informa potentialii clienti de produsele vandute!

SC Lorand S.R.L.

Str. Ceahlăului, nr. 17

200444, Craiova, România  Tel/Fax (+4) 0351 432767

office@lorand.ro (email) www.lorand.ro (web)