Medicinetic – pentru un zambet frumos

Craiova - 17 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Compania Medicinetic din Craiova va pune la dispozitie servicii profesionale de implantologie, chirurgie dentara, paradontologie, cosmetica dentara, lucrari ceramice si compozite, detartraj cu ultrasunete, plombe fizionomice, fatetari, dar si albirea dintilor prin metode neinvazive.

Avand 13 ani de experienta pe piata medicala romaneasca, Medicinetic Craiova s-a remarcat de-a lungul anilor prin profesionalismul cu care a tratat toti pacientii, serviciile medicale oferite acestora fiind comparative cu cele din Uniunea Europeana.

Si pentru ca doar calitatea conteaza, numerosi sunt pacientii care aleg serviciile oferite de cabinetul stomatologic Medicinetic Craiova, atat pentru timpul rezonabil in care sunt executate toate lucrarile, cat si pentru tarifele practicate.

La cabinetul stomatologic Medicinetic Craiova si-au dat intalnire cei mai buni medici stomatologi, care permanent va pun la dispozitie numeroase servicii stomatologice, de la interventii de urgenta si cosmetica dentara, la parodontologie, lucrari ceramice si compozite:

- Chirurgie dentara, estetica dentara;Lucrari pe zirconiu si ceramica integrala fara metal;

- Tratamentul paradontozei, detartraj cu ultrasunete;Lucrari de compozite si metalo-ceramice;

- Estetica dentara – fatetari, obturatii, albirea dintilor;Plombe fizionomice, fotopolimerizabile;

Cabinetul stomatologic Medicinetic Craiova este locul in care toti pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism, medicii oferindu-le acestora cele mai profesionale servicii de pe piata.

Un nume recunoscut in domeniu, ce activeaza in cadrul cabinetului stomatologic Medicinetic Craiova este cel al doctorului Loreta Tohaneanu, profesionistul ce este recunoscut in domeniul medical atat pentru calitatea lucrarilor realizate, dar mai ales pentru profesionalismul cu care iti trateaza intotdeauna pacientii fideli sau ocazionali.

Avand o experienta semnificativa in domeniu, dr. Loreta Tohaneanu stie sa lucreze cu fiecare pacient in parte, orice lucrare executata fiind tratata cu responsabilitate, rabdare, atentie si multa migala, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Utilizand doar materiale de calitate superioara, folosind toate echipamente moderne si prin intermediul tehnologiilor de ultima generatie, dr. Loreta Tohaneanu este medicul ce a schimbat viziunea asupra esteticii dentare, implantologia fiind unul dintre domeniile ‘forte’ ale cabinetului stomatologic Medicinetic din Craiova.

Implanturile dentare realizate in cadrul cabinetul stomatologic Medicinetic Craiova sunt alternativa tot mai preferata in ultima perioada, multi fiind pacientii care aleg sa-si rezolve numeroaselor ‘defecte’ functionale si estetice prin aceasta tehnica. Implantologia este tehnica la indemana fiecaruia care isi doreste sa inlocuiasca un dinte lipsa sau sa reconstruiasca o arcada, zambetul perfect fiind cel mai important pentru un pacient.

Implanturile dentare reprezinta suruburi din titan, de dimensiuni foarte mici si care sunt folosite pentru inlocuirea radacinii unui dinte. Acestea sunt fixate in osul mandibulei ori in cel maxilar si au rolul unei ancore pentru una ori mai multe coroane.

Pe langa inlocuirea spatiului gol lasat de lipsa unui dinte, implantologia va confera avantajul dintilor alaturati intacti, medicul nemaifiind obligat sa-i sflefuiasca.

Implanturile dentare se realizeaza de regula in doua etape :

- Pentru inceput se introduce in os implantul, printr-o mica operatie chirurgicala, ce este efectuata intotdeauna sub anestezie locala

- Urmeaza atasarea protezei finale, ce va avea dimensiunea, forma si culoarea dintilor invecinati

Implanturile nu sunt dureroase, pacientii resimtind timp de doar cateva ore efectele similare unei extractii obisnuite.

Cabinetul stomatologic Medicinetic Craiova este locul in care toate implantele executate sunt garantate pe o perioada de 20 de ani.

Acorda-ti sansa de a-ti redobandi zambetul pierdut, alege serviciile de calitate superioara pe care medicii cabinetului stomatologic Medicinetic Craiova ti le ofera!

Cabinetul stomatologic Medicinetic Craiova – profesionalism, calitate, garantie!

Firma: Medicinetic
Ţara: Romania
Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova