Mobilier Horeca pentru toate gusturile

BUCURESTI - 14 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Mobilier Horeca de calitate, modele variate pentru toate gusturile, gasesti online, in magazinul Evo Horeca.

Mobilier Horeca pentru toate gusturile

Indiferent de afacerea pe care o ai – o cafenea, un bar, un restaurant, un hotel, o pensiune sau o ceainarie – mobilier Horeca iti este absolut indispensabil. Nu te poti prezenta in fata clientilor tai cu orice fel de mobila, caci sta in joc prestigiul tau si tu vrei sa atragi lumea, nu sa o sperii. Chiar daca vrei sau nu sa recunosti, piesele de mobilier bine alese sunt cele care vor crea atmosfera, vor da stil si eleganta afacerii tale si-i vor face pe clienti sa se simta confortabil si realxati, asa incat sa-si doreasca sa revina iar, si iar in localul tau.

Acestea fiind zise, este cazul sa-ti indrepti privirea inspre calitate si estetica deosebita, sinonime cu Evo Horeca, magazinul online unde gasesti mobilierul Horeca de care ai nevoie pentru afacerea ta!

Cu Evo Horeca si mobilier Horeca eleganta e la ea acasa!

Cand vine vorba despre Horeca si moblier Horeca, Evo Horeca este partenerul potrivit pentru tine, companie care de mai bine de 12 ani iti ofera numai produse de calitate, la preturi de exceptie.

Evo Horeca nu numai ca importa mobilier Horeca din tari cu renume pentru calitatea produselor lor, dar si produse astfel de articole, oferindu-ti solutii personalizate pentru orice afacere si orice spatiu. Toate produsele Evo Horeca sunt certifcate ISO, calitatea, rezistenta si designul acestora fiind ireprosabile.

Pentru ce tipuri de locatii este indicat mobilierul Horeca de la Evo Horeca? Amintim, in primul rand, de restaurante si hoteluri, cafenele si ceainarii, baruri si pub-uri, dar si terase, toata aceste locatii beneficiind atat de transport gratuit, indiferent de localitatea din tara pentru care ai nevoie de aceste piese de mobilier, cat si de o echipa de baieti priceputi care-ti vor monta toate piesele de mobilier Horeca intr-un mod corespunzator.

Propuneri de top pentru mobilier Horeca

Ce-ti propune Evo Horeca pentru localul tau? Are 9 categorii aparte de piese de mobilier, dupa cum urmeaza:

1. Scaune. Intra online, in magazinul Evo Horeca si varietatea de scaune pe care compania ti-o propune te va impresiona. In plus, vorbim despre eleganta si bun gust desavarsit. Produsele sunt originale si-ti vor permite amenajarea unui local cu personalitate, fiind o alegere mai mult decat inspirata cu care vei da lovitura.

2. Scaune inalte pentru baruri. Pentru baruri este nevoie de scaune speciale, iar Evo Horeca are modele variate, care mai de care mai atragatoare, la preturi irezistibile.

3. Baruri. Sunt piese de mobilier moderne, care vor deveni punctul de atractie al localului tau.

4. Canapele. Estetica deosebita si rezistenta canapelelor Evo Horeca le face alegerea potrivita pentru tine. Profta si tu de promotiile si reducerile pe care le are compania pentru aceasta categorie aparte.

5. Fotolii. Indiferent de stilul pe care-l vei adopta pentru locatia ta, Evo Horeca are fotoliile potrivite.

6. Banchete si tabureti. Eleganta si preturi atragatoare, prin aceste 2 calitati te atrag taburetii si banchetele de la Evo Horeca.

7. Mese. Mese patrate, mese rotunde, mese dreptunghiulare, mese din lemn sau din sticla, Evo Horeca stie exact ce-ti trebuie!

8. Blaturi pentru mese. Sunt deosebit de rezistente si de calitative, avand si un aspect estetic placut.

9. Baze de masa. Baza sau picior de masa, modele variate, deosebite, gasesti numai online, la Evo Horeca.

Cu mobilier Horeca si Evo Horeca localul tau va straluci prin eleganta, bun gust si unicitate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/mobilier-horeca-pentru-toate-gusturile