Optimizarea SEO cu Zoom Biz – succesul garantat al afacerii tale

Brasov - 22 aprilie 2013

Comunicat tip General in Internet

Atunci cand pui bazele unei afaceri trebuie sa iei in calcul si domeniul publicitatii si al reclamei, caci pana la urma reclama este si va ramane sufletul comertului. Iar daca tot traiesti intr-o lume moderna in care tehnica si informatizarea sunt de baza, este indicat sa optezi pentru reclama din mediul on-line. S-au dus vremurile in care iti expuneai oferta intr-un ziar local sau apelai la vreun banner pentru a-ti promova firma. In zilele noastre internetul este rege, iar google este cel mai folosit motor de cautare din lume. Acum, daca ai nevoie de o informatie din orice domeniu nu mai apelezi la Pagini Aurii, ci intri pe google, introduci cuvintele cheie si obtii o multime de rezultate si de informatii. Ei bine, atunci cand te afli in pielea producatorului, trebuie sa faci astfel incat clientii sa ajunga la tine. Si pentru aceasta trebuie sa fii primul, iar optimizarea SEO este partenerul tau de succes!

Optimizarea SEO cu Zoom Biz – succesul garantat al afacerii tale

Despre optimizarea SEO si rolul acesteia

Primul pas atunci cand doresti sa-ti promovezi afacerea in mediul on-line este de a-ti crea un site personal. Este indicat sa apelezi la serviciile unui profesionist, astfel incat aceasta pagina sa fie completa si foarte bine structurata. Din acest moment poti incepe si optimizarea SEO a site-ului. Aceasta optimizare este esentiala, chiar vitala, deoarece mesajul tau ajunge exact la publicul tinta, iar acesta nu ajunge intamplator pe pagina ta, ci a fost adus prin multa munca si inteligenta.

Exista numeroase firme care se ocupa de optimizarea SEO, iar serviciile pe care ti le ofera sunt la fel de variate. Toate aceste oferte sunt personalizate, in functie de nevoile si dorintele tale, astfel incat satisfactia si succesul iti sunt garantate.

Este important sa intelegem mai intai ce inseamna SEO. SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization si inseamna optimizare pentru motoarele de cautare. Astfel, optimizarea SEO poate fi de doua feluri: optimizare On Page si optimizare Off Page. Desigur, prima varianta este cea mai importanta si da cele mai multe rezultate.

Doar un site bine optimizat SEO poate avea succes, caci numai apeland la aceste servicii vei reusi sa apari in rezultatele de pe prima pagina, daca nu chiar primul. In acest mod iti cresc sansele de a incheia noi contracte, de a te dezvolta si de a deveni cunoscut.

Modalitati de optimizare SEO

Serviciile de promovare SEO sunt diverse, insa acum le vom aminti pe cele mai importante dintre acestea.

1. Google Adwords. Este cea mai scumpa modalitate de promovare, insa este foarte eficienta. Adwords este un serviciu de publicitate oferit de catre Google. La baza acestui serviciu stau cuvintele-cheie. In momentul in care o persoana introduce un cuvant-cheie pe google, pe langa toate site-urile gratuite, apare, in partea drapta, si site-ul tau. Nu platesti decat atunci cand persoana iti si acceseaza site-ul.

2. Link Building. Aceasta modalitate se refera la o cat mai buna pozitionare a site-ului tau, astfel incat sa fii mereu cu un pas inaintea concurentei. Prin acest gen de optimizare, de pe aceleasi site-uri sunt transmise link-uri catre site-ul tau si catre produsele si serviciile tale. Sunt suficiente si 500  de astfel de link-uri pentru ca aceasta metoda sa fie rentabila.

3. Page Speed Google. Aceasta metoda se refera la timpul in care o pagina web este incarcata, caci google pune mare accent pe viteza. Pe langa google, inclusiv potentialii clienti apreciaza o pagina care se incarca rapid, iar informatia este dispusa frumos si la vedere.

Despre Zoom Biz

O firma care se ocupa cu optimizarea SEO este si Zoom-Biz. Zoom-Biz este un catalog de afaceri care iti ofera servicii complete de optimizare pentru propriul site, astfel incat succesul iti este garantat!

Zoom-Biz iti pune la dispozitie patru pachete, iar toate serviciile cuprinse in acestea sunt de mare importanta in optimizarea SEO.

Cu ajutorul companiei Zoom-Biz ai parte de publicarea a numeroase articole pe site-uri special create pentru comunicatele de presa. Toate aceste comunicate sunt benefice pentru optimizarea SEO, deoarece fac transfer de Page Rank.

Zoom Biz iti publica numeroase articole si pe bloguri si directoare si in acest mod se face transferul Page Rank si chiar si trafic catre pagina oficiala a firmei tale.

Un alt aspect important sunt hyperlink-urile, care reprezinta de fapt un pod de legatura intre articol si site-ul tau, care este promovat. Google ofera mare importanta acestor link-uri si de aceea ele trebuie inserate.

Butoanele catre retelele de socializare, gen Facebook sau Twitter sunt si ele importante, deoarece pot genera trafic catre site-ul tau.

Clipurile video de pe youtube, care prezinta serviciile firmei, ajuta si ele la o cat mai buna optimizare SEO, deoarece  ele reprezinta o legatura intre youtube, profil si site-ul firmei tale.

Zoom-Biz iti ofera servicii de optimizare SEO variate si de calitate si poti apela cu incredere la acestea!

Zoom-Biz - intre afacerea ta si success!

Taguri: targcatalogpromovareafacereZoom-Biz
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/optimizarea-seo-cu-zoom-biz-succesul-garantat-al-afacerii-tale