Oriunde si oricand cu Ameriserv!

Cluj-Napoca - 19 august 2013

Comunicat tip General in Auto

Pleci in deplasare, trimis de catre firma ta, si trebuie sa inchiriezi o masina pentru a te putea deplasa in orasul respectiv, insa nu cunosti nici o companie care sa-ti ofere servicii si produse de calitate? Este vremea concediilor si impreuna cu familia ta numeroasa vrei sa pleci intr-o vacanta pe care sa nu o uitati niciodata, undeva intr-o tara straina si te-ai gandit sa inchiriezi un microbuz, astfel incat sa incapeti cu totii si sa nu va faceti griji nici pentru bagaje? Trebuie sa transporti marfa si nu ai nici o autoutilitara la dispozitie?

Oriunde si oricand cu Ameriserv!

Ameriserv din localitatea Cluj-Napoca este compania pe care ai cautat-o pana acum. Aceasta companie iti pune la dispozitie servicii de inchiriere autoturisme, microbuze sau autoutilitare de marfa la preturi excelente. Poti sa ai incredere deplina in autoturismele si autovehiculele Ameriserv, deoarece echipa companiei le importa din tari straine, insa numai din acele tari care fac parte din Uniunea Europeana.

Cu Ameriserv poti transporta orice, oriunde si oricand!

Cu siguranta, tu esti un conducator auto excelent, iar masina ta este pentru tine ca o bijuterie de pret. Te ocupi de ea, o ingrijesti, o speli, ii faci reviziile la timp si esti mandru nevoie mare.

Sunt insa cazuri in care preferi sa nu te deplasezi cu masina ta. Poate si din faptul ca vrei sa o protejezi, cat si din ideea ca, in anumite situatii, o masina inchiriata este varianta cea mai ieftina. De exemplu, daca vii din strainatate, de peste mari si tari, cum ar fi America, iti este mult mai usor si mai convenabil sa inchiriezi o masina din tara. Aceasta iti este adusa la aeroport si tu poti sa-ti continui linistit drumurile si afacerile prin Romania.

O companie care-ti pune la dispozitie serviciul de inchirieri de autoturisme se numeste Ameriserv si este din Cluj-Napoca. Poti sa alegi doar din masini una si una, astfel incat tu esti sigur de calitatea si de confortul serviciului pe care l-ai cumparat. In acest mod, nevoia ta de miscare este pe deplin satisfacuta.

De asemenea, poti inchiria si microbuze. Acesta este un serviciu recent adaugat si poti alege doar marca Vito 111 CDI. Astfel, poti transporta 8+1 persoane, iar dotarile sunt cele standard.

Ameriserv s-a gandit si la transporturile speciale de marfa si-ti pune la dispozitie inchirierea de autoutilitare Fiat Ducato, Peugeot Partner 1,6 HDI si Citroen Berlingo 1,6 HDI.

Ameriserv, inchirieri de calitate pentru toate persoanele

Compania se obliga sa-ti predea un autoturism in perfecta stare de functionare, iar daca acesta prezinta zgarieturi, ele sunt notate in Anexa. Se preda doar cheia originala, iar pentru fiecare dintre actele, ITP, rovinieta, CASCO, RCA si certificat de inmatriculare, vei primi o copie. Rezervorul masinii va fi plin, deci nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru inceput, asupra acestui aspect.

Se semneaza un contract, bineinteles, iar varsta minima este de 21 de ani. Printre obligatiile tale se numara si pastrarea autoturismului in conditii optime, iar la predare, rezervorul trebuie sa fie plin, asa cum l-ai primit.

Oricum, toate aceste conditii le vei discuta si personal cu prestatorul de servicii si nu reprezinta decat o garantie a unei bune colaborari, alege acum inchirieri auto Cluj Napoca!

Date de contact

Denumire firma: Ameriserv

Adresa firma: Str. Tatra, Nr. 8, Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Telefon firma: 0744-529.138