Pentru pungi cadou de calitate, frumoase si ieftine, ia legatura cu AB Calipac!

Cluj - Napoca - 11 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Cu ceva ani in urma se purtau cadourile impachetate in hartie cat mai frumos colorata, simpla sau cu imprimeuri, in functie de persoana careia ii era destinat cadoul, de varsta sau de sezon. Astazi, in schimb, se poarta pungi cadou, deoarece sunt mult mai comode, nu trebuie decat sa alegi o punga suficient de mare pentru cadou si ai rezolvat problema. Economisesti si timp, si bani, si nu-ti trebuie nici indemanare pentru impachetarea cat mai frumoasa a darului.

Pentru pungi cadou de calitate, frumoase si ieftine, ia legatura cu AB Calipac!

De unde se pot cumpara pungi cadou, modele diferite, in cantitate mare?

Daca ai nevoie de mai multe pungi cadou, cel putin 50 de bucati, sau ai o afacere si vrei sa comercializezi si astfel de articole pentru clientii tai, ia legatura cu cei de la AB Calipac din Cluj-Napoca si vei putea intra in posesia unor pungi speciale pentru cadouri, diferite dimensiuni si culori pentru toate gusturile.

Cine este AB Calipac? Este un renumit producator din tara noastra de ambalaje destinate pentru o promovare cat mai eficienta si, de asemenea, cu mult bun gust. Desi AB Calipac se concentreaza in special pe producerea de ambalaje destinate cofetariilor precum cutiile destinate ambalarii ciocolatii, prajiturilor sau celebrilor macarons, compania realizeaza si pungi cadou pentru diferite domenii de activitate.

Experienta vasta pe care o are AB Calipac pe piata de specialitate, cat si portofoliul bogat de produse pe care le pune la dispozitia clientilor sai recomanda aceasta companie drept un partener de incredere. Solutiile oferite sunt complete si complexe, ba chiar vorbim despre personalizare in functie de nevoi si preferinte pentru fiecare client in parte.

Pungi cadou de la AB Calipac sunt o alternativa cum nu se poate mai ingenioasa a hartiei de impachetat

Cu ajutorul AB Calipac si ale sale pungi cadou nu mai trebuie sa-ti fie frica ca nu stii sa impachetezi frumos un cadou pentru o persoana draga – si nu e de ras, chiar sunt persoane care au doua maini stangi si nu se descurca deloc cu hartia de impachetat, cu lipiciul si panglicile satinate.

Zi adio de acum incolo stresului impachetarii, timpului pierdut cu astfel de activitati si banilor aruncati pe fel si fel de accesorii care in 2 secunde sunt rupte si ceea ce conteaza pana la urma este doar interiorul, adica cadoul, exista pungi cadou care te scot din incurcatura si te ajuta sa faci o fata frumoasa in fata sarbatoritului sau sarbatoritei.

De asemenea, de retinut ca pungile de cadou se pot refolosi de mai multe ori daca sunt pastrate cu grija. Deci? Nu ezita si cumpara si tu pungi cadou de la AB Calipac, cu siguranta sunt solutia potrivita pentru majoritatea persoanelor.

Ce fel de pungi cadou gasesti de cumparat la AB Calipac? Plasutele de cadou sunt realizate din hartie si au o greutate de 200 grame pentru fiecare metru patrat. Dimensiunea poate varia de la 180x110x120 mm la 107x105x370 mm. Plastifierea poate fi lucioasa sa mata, iar manerul plasutei poate fi realizat din panglica satinata sau dintr-un snurulet din bumbac. Exista chiar posibilitatea de a alege plasute de cadou cu fereastra transparenta, de a alege intre 16 culori sau chiar de a mixa culorile dupa bunul plac.

Pentru orice detalii nu ezita sa iei legatura cu AB Calipac!