Phoenix Spor Construct iti ofera solarii legume!

Timisoara - 30 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Agricultura a fost, este si ramane una dintre cele mai importante domenii din tara noastra; in lipsa activitatilor desfasurate in acest domeniu, nu am mai avea posibilitatea de a procura hrana necesara, iar rata somajului ar creste semnificativ.

Din fericire, datorita multitudinii de tehnologii nou-aparute in acest domeniu, avem posibilitatea de a ne concentra resursele intr-un mod cat mai eficient, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Din gama cladirilor absolut necesare fac parte si solariile; acestea au un rol important in cultivarea unei game variate de legume, fructe etc. In cazul in care te aflii in cautarea unor solarii pentru legume si nu stii unde ai putea obtine cea mai buna oferta, iti recomandam sa arunci o privire peste reducerile puse la dispozitie de compania Phoenix Spor Construct!

Afla mai multe despre solarii legume oferite de Phoenix Spor Construct!

In cazul in care detii un teren agricol si iti doresti sa cultivi legume, ai nevoie in primul rand de uneltele potrivite, dar si de un mediu propice. Tinand cont de aceste aspecte, vei obtine o cultura sanatoasa si bogata, reusind sa iti inmultesti veniturile, dar si sa le oferi clientilor tai doar cele mai bune produse. Solariile sunt absolut necesare in cazul in care iti utilizezi terenul agricol pentru a-ti asigura o sursa de venit; acestea reprezinta o investite de viitor, care isi va recupera banii in cel mai scurt timp!

Solariile pentru legume oferite de Phoenix Spor Construct sunt recunoscute si apreciate datorita caracteristicilor avantajoase: in primul rand, rezistenta extraordinara si, in al doilea rand, o durabilitate impresionanta. In momentul in care vei achizitiona solarii pentru legume comercializate de Phoenix Spor Construct, vei obtine structura metalica, elementele de structura, dar si doua randuri de folii. Phoenix Spor Construct te astepta cu oferte speciale, care te vor ajuta sa obtii produse superioare din punct de vedere calitativ!

Phoenix Spor Construct – aliatul tau de incredere in momentul in care ai nevoie de solarii legume avantajoase din punct de vedere financiar!

In cazul in care iti doresti sa achizitionezi solarii legume in luna in care urmeaza, trebuie neaparat sa consulti oferta speciala pusa la dispozitie de Phoenix Spor Construct. In perioara 20.06.2014 – 20.07.2014, Phoenix Spor Construct iti ofera reduceri cuprinse intre 7% si 25% pentru aceste produse! Reducerile se aplica in functie de fiecare produs in parte; astfel, tipurile de solarii pentru legume in cazul carora vei beneficia de reduceri sunt:

- Solar Profi5 de 5 metri latime – Reducere intre 7% si 10%

- Solar Profi6 de 6 metri latime – Reducere intre 17% si 20%

- Solar Profi8 de 8 metri latime – Reducere intre 10% si 25%

- Solar Profi10 de 10 metri latime – Reducere intre 11% si 17%

... preturile noi pot fi vizualizate in cadrul platformei online www.solariilegume.ro\. In pret, nu sunt incluse urmatoarele servicii: montajul, transportul materialelor, transportul echipei de montaj. Desigur, preturile pot suferi modificari suplimentare in momentul comenzii; in functie de marimea solariilor, dar si de numarul produselor comandate, poti obtine cel mai bun pret de pe piata in domeniu. In plus, in cazul comenzilor mai mari, putem oferi gratuit fie montajul, fie instalatia de irigare prin picurare sau transportul.

Alege solarii legume comercializate de Phoenix Spor Construct! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.solariilegume.ro!

Taguri: solariisolarii legume
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/phoenix-spor-construct-iti-ofera-solarii-legume