Piantus Construct – perfect pentru spatii industriale

Craiova - 1 octombrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Daca vrei sa construiesti un spatiu industrial la un pret avantajos, beneficiaza de ofertele firmei Piantus Construct, care executa acest tip de constructii de o calitate impecabila.

Piantus Construct este una dintre companiile de renume ce activeaza in domeniul constructiilor din Craiova, judetul Dolj. Compania realizeaza constructii de apartamente, case, vile, pensiuni, toate executate la cele mai inalte standarde de calitate ale constructiei si arhitecturii, obtinand un stil modern si elegant. Fiecare lucrare realizata de firma Piantus Construct a indeplinit standardele cele mai inalte de calitate, raspunzand in acelasi timp exigentelor clientilor. Firma executa lucrari in Craiova, dar si in alte localitati din tara.

Piantus Construct realizeaza amenajari interioare, printre care design, modificari, finisaje delicate, placari rigips, montarea unor tavane false, gresie, parchet, faianta, zugraveli si alte asemenea. Dar si amenajari pentru curte si gradina: terase, pavaje sau alei in gradina, executate cu gresie de exterior, pavele, piatra naturala sau dale de beton in diverse culori, la alegere, ziduri pentru sustinerea pamantului, dar si decorative. In plus, Piantus Construct distribuie vopsele lavabile Dufa Deutek si tencuieli decorative. Societatea dispune de o echipa experimentata de profesionisti care reusesc sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Gratie experientei acumulate, firma realizeaza cele mai complexe lucrari la standarde europene de calitate.

Societatea activeaza in domeniul constructiilor si printre acestea, se numara constructiile de spatii industriale. In primul rand, proiectarea unui astfel de spatiu este realizata de un architect, iar partea de rezistenta de catre un inginer. Apoi urmeaza etapa ce priveste executarea fundatiilor, se realizeaza un studio geologic dupa care se executa saparea si turnarea fundatiilor. Urmatoarea etapa presupune montarea scheletului metalic, care e confectionat in prealabil intr-un atelier specializat. Acoperisul si peretii se aleg in functie de destinatia constructiei. Lucrarile executate sunt stabilite la termene, pe baza de contract, detaliat, cu clauze si penalitati. Echipa de profesionisti respecta intotdeauna cu strictete graficul planificarilor si termenelor, iar raportul serviciilor calitate-pret este unul desavarsit. Pe langa faptul ca firma foloseste cele mai bune tehnologii, experienta acumulata ii determina sa aleaga si cele mai bune materiale de constructii. Este important sa faci cele mai bune alegeri de materiale si tehnologi atunci cand executi o lucrare pentru ca orice greseala poate atrage consecinte nefericite si pagube materiale.

Echipa Piantus Construct poate face si o evaluare de buget pentru investitia ce urmeaza a fi realizata in baza proiectului si lucrari de pregatire si adaptare a terenului pe care urmeaza a se realiza constructia. Firma asigura, de asemenea, transportul materialelor la santier si verificarea autorizatiilor pentru proiectul ce urmeaza a fi executat. Spatiile industriale trebuie sa fie construite in concordanta cu scopul spatiului respectiv si cu specificatiile liniilor de productie, fie ca este vorba de productie sau de depozitare.

Pentru a te convinge pe deplin de calitatea serviciilor oferite si lucrarilor executate, contacteaza echipa Piantus Construct sau vizioneaza pe site-ul firmei imagini cu lucrarile realizate, acolo unde poti gasi si preturi pentru fiecare lucrare in parte. Astfel vei putea face o evaluare pentru a stii exact care este costul final al lucrarii. Piantus Construct reprezinta cea mai buna alegere a ta.

Contact:

Piantus Construct

Strada: Strada Campia Islaz 40
Cod poștal/Localitate: 200411 Craiova , Dolj
Telefon: 0351 46 73 79
Fax: 0351 46 73 79

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/piantus-construct-perfect-pentru-spatii-industriale