Sanatate intr-un pahar cu suc, de la Merita Bio

Cheresig - 27 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Iubesti merele si sucul natural de mere proaspat stors, facut de mana ta? Asa-i ca nu se compara tot ceea ce este natural 100% cu produsele pe care le gasesti spre achzitionare in comert? Iti place sa duci o viata cat mai sanatoasa, ai grija la alimentatia ta si a copiilor tai si preferi sa cumperi legume si fructe din piata, direct de la tarani, in special produse romanesti, caci esti de parere ca alimentele care cresc in pamantul in care te-ai nascut se potrivesc cel mai bine structurii organismului tau?

Merita Bio

Daca si pe tine te-a apucat nostalgia copilariei, atunci cand mancai mere proaspete, direct din copaci, fie ca erau ai tai, fie ca erau ai vecinilor, care uneori te mai fugareau, exact ca in povestile lui Creanga, atunci am gasit solutia potrivita pentru tine: Merita Bio! De ce Merita Bio? Pentru ca si tu meriti sa mananci produse bio, crescute si recoltate in tara ta.

Merele, aroma copilariei si a zilelor friguroase de iarna

Toamna se apropie cu pasi repezi, chiar daca dorim sa ne amagim ca afara este vara si ca vremea va mai tine, inca, cu noi. Peste tot, Natura a fost generoasa, iar roadele o dovedesc din plin: copacii sunt plini de mere, viata de vie asteapta sa fie culeasa, iar gradina de zarzavat imbie gospodinele sa faca zacusca.

Mere... Daca tot am amintit de mere este cazul sa specificam ca Romania este una dintre tarile in care merele sunt ca un fel de fruct national si se gasesc in orice perioada a anului. Merele sunt absolut delicioase, au o multime de nutrienti si aduc beneficii sanatatii.

Daca vrei sa profiti din plin de aceste fructe aromate, cel mai bine este sa iei legatura cu Merita Bio. Aceasta companie bihoreana cultiva mere bio, iar tu poti sa le achizitionezi direct de la ei. Sau poate ca vrei un suc de mere, natural 100%? Tot Merita Bio produce si acest suc, care nici nu se poate compara cu tot ceea ce ai gustat pana acum in comert.

Merele din livada din Cheresig sunt certificate bio, deci, la fel este si sucul produs din acestea. Pentru a obtine un suc de calitate, se urmeaza cativa pasi cu strictete. Merele sunt initial sortate in functie de calitate, apoi se spala si, in cele din urma, se introduc intr-un apartat special, care le taie, le preseaza si apoi le imbuteliaza intr-un mod aspectic.

Trebuie specificat si faptul ca sucul de mere nu este ambalat in PET-uri, ci se foloseste un produs inventat in Statele Unite ale Americii, produs care prezinta urmatoarele avantaje: impiedica oxidarea sucului, iar acesta se mentine proaspat intre 4 si 6 saptamani din momentul in care ai deschis punga, iar termenul de valabilitate este de 1 an, in cazul in care nu se deschide ambalajul deloc. Ambalajul este complet reciclabil.

Merita Bio, pentru ca toti meritam!

Vrei sa cumperi mere bio si suc natural de la Merita Bio? Poti plasa comanda la numarul de telefon afisat sau poti lasa un mesaj la sectiunea Contact de pe site-ul companiei, iar angajatii firmei te vor contacta.

Merita sa traiesti sanatos si sa te bucuri din plin de viata cu Merita Bio!

Date de contact

Denumire firma: Merita Bio

Adresa firma: Loc. Cheresig, Nr. 445 A, Jud. Bihor

Telefon firma: 0728-302.975 / 0723-426.491