Wi-Fi Smartpen, sau cum captezi si transmiti inteligent informatii

BUCURESTI - 5 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Tehnologia evolueaza odata cu nevoile oamenilor, iar necesitatea acestora de a avea acces rapid la informatie si un mod la indemana de a o distribui mai departe a lasat "amprente" si asupra gadget-urilor.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Wi-Fi Smartpen, sau cum captezi si transmiti inteligent informatii

Pentru a tine pasul cu cerintele existente, compania americana Livescribe™ a lansat in octombrie 2012 Wi-Fi Smartpen, mai mult decat un stilou inteligent, de fapt o unealta esentiala care satisface nevoile de acest gen din mediul afacerilor.

Ce este Wi-Fi Smartpen

Parte din categoria instrumentelor de scris ce poarta marca Livescribe™, Wi-Fi Smartpen este un stilou care, asemenea celorlalte modele, capteaza cuvintele in format audio pe care le ataseaza la notitele ce se iau intre timp.

Gratie microfonului si speaker-ului din dotare, utilizatorul poate derula si asculta intreaga conversatie, sau numai anumite parti ale acesteia care corespund cuvintelor-cheie sau simbolurilor notate.

Pentru a scrie cu Wi-Fi Smartpen este nevoie de hartii speciale, consumabile asigurate de compania Livescribe™ sub forma de caiete, agende sau chiar si stickere. Dupa apasarea unui buton amplasat in meniul fiecarei file, stiloul incepe sa inregistreze in timp ce se iau notite. Simpla atingere a penitei pe un anumit cuvant duce la redarea conversatiei din acel moment. Beneficiarii informatiilor astfel captate, in loc de penita vor utiliza cursorul mouse-ului sa acceseze aceste informatii in format digital de pe dispozitive mobile, laptop-uri sau desktop-uri ce necesita conexiune la internet doar pana la preluarea datelor.

Caracteristici Wi-Fi Smartpen

Desi asemanatoare din mai multe puncte de vedere, fiecare model de stilou inteligent Livescribe™ are propriile caracteristici, iar cand vine vorba de Wi-Fi Smartpen, principalul aspect prin care acesta se diferentiaza reiese chiar din denumire.

Toate instrumentele de scris inteligente au nevoie de cablu USB pentru descarcarea informatiilor pe dispozitive precum laptopuri, tablete, IPhone etc, insa pentru trimiterea acestora catre alte persoane, Wi-Fi Smartpen are nevoie doar de o conexiune wi-fi in acest sens. Astfel, datele pot fi distribuite din orice locatie care beneficiaza de aceasta conexiune, catre un numar nelimitat de persoane ale caror dispozitive sunt conectate prin internet cu contul lor individual la platforma Evernote.

Spre deosebire de celelalte stilouri inteligente care utilizeaza platforma offline Livescribe™ Desktop, modelul Wi-Fi Smartpen lucreaza cu platforma online Evernote care suporta anumite aplicatii si permite utilizatorilor sa realizeze diferite actiuni, cum ar fi selectarea sau deselectarea persoanelor care urmeaza sa primeasca informatiile.

Cine se bucura de avantajele Wi-Fi Smartpen

La capitolul avantaje, de departe cel mai important se refera la posibilitatea unui singur utilizator de a distribui intr-un mod rapid si simplu o cantitate considerabila de informatii unui numar mare de persoane, din orice locatie cu conexiune wi-fi. Mai mult, stiloul memoreaza toate retelele wi-fi care sunt accesate (asemenea unui telefon mobil), partajarea datelor fiind extrem de practica.

Avand in vedere acest aspect, Wi-Fi Smartpen este instrumentul ideal pentru persoanele aflate mereu in miscare, care participa la diverse sedinte si intruniri, celor care practica munca de teren si trebuie sa transmita rapid, sau chiar si in timp real informatiile culese sau "stenogramele" conversatiilor, persoanelor care ocupa functia de project manager etc.

Capabilitatile acestor Smartpen-uri Livescribe™ practic se subutilizeaza daca notitele se vor lua si gestiona ca si cele clasice ( preluate cu un pix clasic ) de pana acum, adica scris cat mai mult posibil dupa ce ascultam, in loc sa desenam harti mentale in prealabil ( fara voce atasata ), pentru ca ulterior sa le completam dupa nevoi cu text cu voce.

De asemenea, cei care lucreaza concomitent la o serie de proiecte pot utiliza mai multe caiete cu hartie speciala in care noteaza informatiile culese (impreuna cu inregistrarile audio). Fiecare dispune de propriul fisier gata partajat, ce cuprinde persoane diferite, astfel, utilizatorul are garantia ca datele ajung la persoanele care trebuie, fara a fi necesara o monitorizare si control in acest sens, o data ce setarile initiale au fost realizate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/wi-fi-smartpen-sau-cum-captezi-si-transmiti-inteligent-informatii