Woodjoy si lumea magica a copilariei

Brasov - 25 martie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Prin multa munca si incredere in viitor, Woodjoy si-a castigat locul printre cele mai bune societati de profil de pe piata romaneasca. Astfel, Woodjoy a inaugurat cu mare success si lansarea magazinului on-line, magazin cu produse de calitate, destinate in special copiilor. In acest mod pot avea acces la produsele lor, oameni si copii de peste tot din tara.

Woodjoy si lumea magica a copilariei

Despre copilarie s-a vorbit mult si inca se vor povesti multe si de acum incolo. Atata timp cat omenirea exista este clar ca vor exista si copiii, iar copiii sunt viitorul si trebuie sa li se acorde o atentie speciala.

Parintii trebuie sa fie alaturi de copii, iar acestia trebuie sa-i invete totul despre lume, prin joaca. Joaca este modul prin care un copil invata si se exprima. Tocmai de aceea trebuie sa existe jucarii speciale pentru fiecare etapa de varsta.

In producerea jucariilor trebuie sa se tina cont de mai multe aspecte dintre care foarte importante sunt  dezvoltarea fizica si psihologica a copilului pe etape de varsta. Trebuie luate in considerare si aspecte precum materialele din care sunt alcatuite jucariile, utilitatea acestora, precum si modul in care ele ajuta la dezvoltarea creativitatii copiilor.

O jucarie trebuie sa-i starneasca copilului dorinta de cunoastere si de explorare a lumii inconjuratoare. Iar Woodjoy reuseste acest lucru prin produsele pe care le creeaza.

Despre Woodjoy

Woodjoy a luat nastere in anul 2003 in Targul Mures. Domeniul principal de activitate al societatii este producerea si comercializarea de produse din lemn, dedicate copiilor.

Societatea Woodjoy pune la dispozitia clientiilor sai o gama bogata si diversificata de produse, ce cuprind jucarii din lemn, obiecte de mobilier si accesorii pentru gradinite, scoli si spatiile publice.

Produsele realizate de Woodjoy sunt de calitate, au o rezistenta deosebita si sunt facute special pentru a stimula creativitatea si ingeniozitatea copiilor de toate varstele.

Echipa Woodjoy este alcatuita si din persoane cu diferite dizabilitati, astfel incat societatea contribuie la integrarea acestora in societate. Acest lucru este laudabil si trebuie incurajat, astfel incat sa fie preluat si de catre alte companii.

Iubirea pentru copii si pentru inocenta copilariei, respectul aratat muncii depuse, precum si relatiile de prietenie si de incredere pe care le-au dezvoltat cu clientii, stau la baza rezistentei in timp pe piata romaneasca a societatii Woodjoy.

Produsele Woodjoy sunt urmatoarele:

- Jocuri educationale (pentru pregatirea scrisului, pentru numere digitale sau legarea siretului);

- Jocuri de rol (teatru de papusi, fier de calcat, masa de calcat, casa de marcat sau cantar);

- Jucarii pentru educarea miscarii (bancute, placa cu maner pentru echilibru sau jucarie talpa sincron);

- Mobilier din lemn (scaun multifunctional, masute sau cuiere);

- Mobilier pentru spatiile de joaca (balansoare, leagane sau turnuri de lemn);

- Mobilier urban (jardiniere, pergole sau mese cu banci).

Date de contact

Denumire firma: WoodJoy - S.C. TIMURAL GROUP S.R.L.

Sediul social: Str. Aleea Vrancea, nr. 1, Loc. Targu Mures, Jud. Mures, Romania

Punct de lucru: Acatari, Nr. 123, Jud. Mures

Telefon firma: 0265.333.063 / 0726.703.123

Fax firma: 0265.333.063