Zoom-Biz lanseaza a patra editie a revistei ”Ghid de Promovare Eficienta Pentru Toate Buzunarele”!

BUCURESTI - 12 martie 2015

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Zoom-Biz a lansat ieri al patrulea numar al revistei trimestriale Ghid de Promovare Eficienta Pentru Toate Buzunarele! Aceasta editie aduce in prim-plan un nou concept – Comunitatea Business!

Revista Zoom-Biz

La inceputul lunii martie 2015, Zoom-Biz a lansat o noua editie a revistei-ghid pe care orice antreprenor ar trebui sa o aiba la indemana atunci cand pune la punct strategia de promovare a afacerii sale.

In cele 16 pagini, revista Ghid de Promovare Eficenta Pentru Toate Buzunerele isi propune sa aduca in discutie cele mai importante aspecte ale unei promovari eficiente in mediu online, dar si modalitatea de rezolvare a problemelor pe care orice antreprenor le intampina in dezvoltarea afacerii.

Articolele scrise intr-un stil jovial, vor face cu sguranta deliciul cititorilor prin modalitatea inedita de a compara situatiile specifice promovarii unei afaceri in mediul digital cu anumite intamplari si experiente din viata de zi cu zi!

Pe langa aceste aspecte de natura educativa, dar si relaxanta, aceasta editie vine cu o surpriza pentru oamenii de afaceri! Zoom-Biz introduce un nou concept interesant pentru administratorii unei afaceri – Comunitatea Business! Firme din cele mai diverse domenii de activitate vor avea oportunitatea de a-si face cunoscuta afacerea catre alti antreprenori prin intermediul unui spatiu publicitar, generand astfel un schimb de informatii, sau chiar parteneriate strategice; pentru ca orice antreprenor merge in vancata, de ce nu alege una dintre destinatiile pe care agentiile de turism Malta Travel  sau Virtual Voyage le pun la dispozitie?

Acest instrument de marketing – publicitatea in cadrul revistei - va oferi o imagine pozitiva oricarei afaceri, notorietate brandului, vizibilitate targetata si o comunicare eficienta cu potentialii clienti, plus eventuale colaborari intre antreprenori din diferite domenii de activitate.

Ce vei obtine citind aceasta revista? Informații de actualitate care se pot transpune în clienti, un brand cu notorietate si reputație, expunere ridicata catre segmentul de consumatori pe care ii vizezi , cresterea increderii in produsele sau serviciile pe care le oferi.

Vrei una dintre editiile tiparite ale revistei? Scrie-ne un e-mail cu datele tale de contact (nume, firma, adresa fizica a sediului social) la marketing@zoom-biz.ro si solicita-ne o revista, iar noi ti-o trimitem direct la birou!

Despre Zoom-Biz

Suntem singura platforma ce insumeaza toate tehnicile de promovare online, PR si social media intr-un singur serviciu accesibil si eficient din punct de vedere al costurilor, pentru a spori vizibilitatea si credibilitatea afacerii tale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/zoom-biz-lanseaza-a-patra-editie-a-revistei-ghid-de-promovare-eficienta-pentru-toate-buzunarele