zsport    

Comunicate de presa si evenimente pe tema zsport

 • zsport. sutiene sport de ultima generatie

  zsport

  Brasov, Brasov - 22 June 2011

  Comunicat de Net Sport Partners srl

  zsport, fabricantul francez al lenjeriei de inalta tehnologie folosite in domeniul medical si sportiv, este prezent din acest an pe piata romaneasca prin intermediul Net Sport Partners. Produsele zsport sunt fabricate exclusiv in Franta, in colaborar ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sport , sutiene fitness , echipament fitness , zsport

  Vezi toate comunicatele de presa despre zsport

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul zsport.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la zsport. Informatiile despre zsport cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul zsport, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la zsport, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.