ZWCAD+2014 Pro + AddCAD Architecture LT - Solutie de proiectare CAD pentru Arhitecti – Promotie de primavara

BUCURESTI - 6 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

ZWCAD Distribution SRL in calitate de Distribuitor Autorizat al solutiilor ZWCAD + 2014 si AddCAD Architecture- proiectare CAD, va pune la dispozitie un pachet complet pentru proiectare arhitectura la un cost excelent – 510 euro/licenta

Sigla AddCAD Architecture

ZWCAD Distribution SRL in calitate de Distribuitor Autorizat al solutiilor ZWCAD + 2014 si AddCAD Architecture-  proiectare CAD, cat si al solutiei, va pune la dispozitie un pachet complet pentru proiectare arhitectura la un cost excelent – 510 euro/licenta

ADDCAD este ceeace numiţi o solutie "parametrica CAD". Această înseamnă că este bazată pe librarii de obiecte construite care se adaptează automat la proiectul dvs. prin simpla setare a dimensiunilor de care aveţi nevoie. Toate obiectele din proiect sunt interconectate. Deci, când modificaţi un obiect, toţi parametrii acestor obiecte interconectate se vor ajusta corespunzător. Librăriile parametrizate incluse în ADDCAD oferă: Pereţi de orice dimensiuni. Deschideri/inchideri, usi/ferestre. Scări şi sine. Mobilier pentru design interior. Acoperiri, acoperişuri, lucarne, coşuri de fum şi luminatoare.

Trecerea la design 3D este o schimbare pe care mulţi profesionişti o caută, dar în cele mai multe cazuri este lipsită de succes. Dincolo de costurile tradiţionale ale trecerii la soluţii CAD 3D "pure", acest pas implică inevitabil schimbarea fluxului de lucru pe care îl aveţi şi cu care v-aţi obişnuit până acum. ADDCAD, o aplicaţie dezvoltată de-a lungul a 20 de ani, elimină aceste obstacole pentru că lucrează direct peste ZWCAD,

Generator pentru scari LT FULL

ADDCAD va permite să creaţi scări de orice tip: complete, benzi rulante, numai trepte sau independente. Forma geometrică este setată pur şi simplu într-un plan 2D, prin definirea liniei care trebuie urmată de scări (linie dreaptă,curbă sau combinaţii ale acestora). Apoi, folosind generatorul de scări puteti defini cu uşurinţă toţi parametrii:

dimensiunea şi grosimea treptelor şi contra-treptelor,înălţimea pasului,pasul surplombei,vederea la baza planşeului şi la vârful plafonului

Vederi pentru sectiuni si elevatii LT FULL

Crearea vederilor pentru elevaţii cu ADDCAD este foarte simplă. Trasaţi o linie externă pe care să proiectaţi clădirea şi veţi obţine imediat desenul faţadei. În acelaşi mod, pentru a genera o secţiune, trebuie doar să desenaţi o linie sau polilinie care intersectează modelul 3D, şi ADDCAD va crea automat secţiunea corespunzătoare. Mai rămâne să o poziţionaţi în desen.

Generator pentru acoperisuri LT FULL

Desenarea acoperişurilor şi acoperirilor nu a fost niciodată mai uşoară decât este folosind ADDCAD. Tot ce trebuie să faceţi este să determinaţi tipul construcţiei pentru acoperiş: fronton, boltit, mansardă, etc. şi acoperişul este creat automat. Odată generat, acoperişul se poate modifica cu uşurinţă, de exemplu puteti schimba forma şi panta sau să adaugaţi noi placi care se vor ajusta imediat faţă de cele deja existente. Odată terminat, este uşor să adăugaţi deschideri noi, luminatoare, coşuri de fum, sau să desenaţi deschideri de orice formă pentru a obţine terase şi balcoane sub acoperiş.

ZWCAD Distribution srl, - “The Real One” - este o companie tanara dar care se bazeaza pe o experienta profesionala de peste 10 ani in industria CAD din Romania.

Puteti localiza statutul de Distribuitor accesand pagina http://www.zwsoft.com

"Avem convingerea ca in Romania exista un imens potential in cresterea business-ului ZWCAD cat si in consolidarea lui. Sa nu uitam ca versiunea ZWCAD + a fost rescrisa de la zero astfel incat acum putem beneficia de mult mai multa stabilitate si viteza de lucru cat si un API mult imbunatatit.Cred ca cel mai important pentru fiecare dintre noi este sa ne evaluam in mod corect nevoile de proiectare si sa actionam in consecinta !"

Solutiile ZWCAD + 2014 se adreseaza companiilor de proiectare din domeniul infrastructurii, topografiei, arhitecturii si ingineriei mecanice. Folosind modulele aditionale dedicate pe tipuri de proiectare veti obtine un randament mult mai mare. Dintre ele mentionam: ADDCAD pentru Arhitecti, CADprofi pentru instalatii electrice, sanitare, HVAC, arhitectura si nu in ultiimul rand ARTISAN pentru randare la calitate superioara

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zwcad-distribution-srl/zwcad-2014-pro-addcad-architecture-lt-solutie-de-proiectare-cad-pentru-arhitecti-promotie-de-primavara