Lansare microsite pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020“

BUCURESTI - 30 august 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica

Comunicat de presa lansare microsite Apa-Apă-Canal Ilfov S.A., în calitate de Beneficiar al „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020“, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM), are plăcerea de a anunţa lansarea microsite-ului https://poim.acilfov.ro/

Lansare microsite proiect Apa ILFOV

29.08.2022

COMUNICAT DE PRESĂ

Apă-Canal Ilfov S.A., în calitate de Beneficiar al „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020“, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM), are plăcerea de a anunţa lansarea microsite-ului pentru proiectul mai sus citat.

Prin intermediul implementarii acestui proiect, vor fi realizate investiţii în sectorul de apă și apă uzată, în urmatoarele localităţi din judeţul Ilfov: Bragadiru, Măgurele, Pantelimon, Balotești, Brănești, Cernica, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Domnești, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Moara Vlăsiei, Mogoșoaia, Periș, Petrăchioaia şi Tunari.

Obiectivul principal îl reprezintă extinderea şi modernizarea infrastructurii publice de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile mai sus enumerate, în vederea creşterii gradului de acces al populaţiei la servicii sigure din punct de vedere calitativ şi cantitativ, în condiţii de protecţie a mediului înconjurător şi protejare a resurselor de apă. Proiectul urmăreşte îndeplinirea obligațiilor de conformare a României la Directivele Europene privind sectorul de apă și apă uzată.

Scopul microsite-ului este de a asigura informarea adecvată şi transparentă a publicului cu privire la etapele de implementare şi beneficiile obţinute în urma finalizării proiectului de investiţii.

Astfel, pentru o mai bună informare privind desfăşurarea şi progresul lucrărilor din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Ilfov, în perioada 2014 – 2020, vă invităm să accesaţi pagina de internet: https://poim.acilfov.ro/

Apă Canal Ilfov

Tel. 0374.205.200

E-mail: contact@acilfov.ro