KONDIMENT detine simultan certificarile pentru Google Analytics™ si Google AdWords™

BUCURESTI - 1 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

KONDIMENT Service este din luna iulie consultant autorizat Google Analytics.

Agentia interactiva KONDIMENT Service, parte a grupului international KONDIMENT GROUP GmbH, a fost acceptata din luna iulie in programul Google Analytics Authorized Consultants (GAAC), dupa ce a indeplinit toate conditiile Google pentru acreditare.

In acest moment, echipa KONDIMENT include cinci specialisti certificati individual Google Analytics, compania oferind un portofoliu complet de servicii de implementare, configurare, training si consultanta pentru analiza si optimizarea rezultatelor campaniilor desfasurate pe Internet.

Certificarea pentru solutiile Analytics vine la doar o luna dupa ce KONDIMENT a devenit Google AdWords Qualified Company, dovada a faptului ca specialistii sai ofera solutii informate pentru campanii Pay-per-click pe Google, YouTube si reteaua de site-uri afiliate Google (peste 10 000 in Romania).
Certificarea a fost acordata dupa ce trei membri ai departamentului Search Engine Marketing al KONDIMENT au fost obtinut titlul de AdWords Qualified Individuals.

„Aceste certificari sunt rezultatul unui efort continuu si sustinut de autodepasire din partea intregii noastre echipe. O companie acreditata isi poate pierde statutul in orice moment daca nu isi pastreaza un nivel inalt de competenta. Dar suntem convins¬¬¬i ca nu va fi cazul nostru si, mai mult, speram ca in viitorul apropiat sa extindem colaborarea cu Google si in alte zone de activitate,” a spus Lucian DESPOIU, General Manager si Fondator al Grupului KONDIMENT.

Cele doua certificari implica o cunoastere aprofundata a mecanismelor si oportunitatilor de marketing oferite de Google AdWords si Google Analytics, precum si integrarea eficienta a acestora.

Prin rapoartele Google Analytics detaliate si personalizate pentru fiecare campanie, clientii KONDIMENT pot analiza informatii specifice cu privire la vizitatori si comportamentul acestora pe site, sursele din care acestia ajung in paginile site-ului, precum si ce pagini le-au captat cel mai mult atentia. Pe baza acestor informatii, site-ul poate fi optimizat in vederea pastrarii vizitatorului in sectiunile acestuia, prin livrarea de informatii relevante si imbunatatirea sectiunilor care-i determina pe acestia sa paraseasca site-ul.

Mai mult, o campanie derulata prin AdWords poate fi integrata cu Analytics, oferind astfel detalii ajutatoare pentru obtinerea unui numar tot mai mare de conversii.

„Intr-o campanie Google AdWords integrata cu Analytics se poate evalua succesul unei campanii online prin monitorizarea ratelor de conversie. Clientului ii este astfel usor sa inteleaga care din elementele campaniei, ce reclame sau ce site-uri dau randament, astfel incat campania sa poata fi optimizata chiar in timpul derularii” a explicat Lucian DESPOIU.

Google AdWords este instrumentul de advertising oferit de Google si consta in publicitate de tip Pay-Per-Click, folosind anunturi de tip text si web-bannere.

Despre 121 Communication

KONDIMENT este una dintre cele mai mari agentii full service de marketing online din Europa de Est. Cu o experienta de noua ani in industria interactiva, KONDIMENT ofera un spectru complet de servicii de analiza si consultanta, marketing si comunicare online, design, precum si training pentru toate solutiile oferite.
Clientii KONDIMENT acopera cele mai importante industrii: Vodafone, CEC, UPC, Ursus, ING Bank, Guvernul Romaniei, CEZ, F5WebCorp, Fabryo.
Compania este detinuta de Lucian DESPOIU, General Manager si Fondator, si Joerg Springer, Managing Director.
KONDIMENT este prezenta la nivel international cu birouri in Germania (Munchen), Turcia (Istanbul), SUA (Chicago) si Marea Britanie. Din luna iule, KONDIMENT s-a extins si in Armenia, in urma achizitionarii diviziei de suport si development a Lycos Europe.
Adela-Maria MARCHIS

Marketing & PR Manager
121 Communication


adela.marchis@121communication.ro