123edu.ro in plina dezvoltare

BUCURESTI - 14 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Internet, Cursuri

Platforma educationala 123edu.ro vine in aceasta vara cu imbunatatiri. Am creat o noua materie pe care copiii o vor putea exersa, dar si un nou modul de profesor si statistici mai usor de accesat pentru toti abonatii.

123edu.ro - Platforma educationala pentru clasele primare

Noi nu predam nimic! Ii ajutam pe copii sa invete bine!

Echipa 123edu.ro

Platforma educationala 123edu.ro s-a imbogatit. Asa cum promiteam aducem in fata abonatilor si viitorilor abonati o noua materie pentru clasa 2. Este vorba de limba romana.

Gramatica limbii romane poate parea uneori greoaie, dar daca este studiata si inteleasa din primii ani de scoala, oricarui copil ii va fi mult mai usor la scoala, teste sau examene pe care trebuie sa le parcurga de-a lungul vietii de scolar.

Pe langa noua materie pentru clasa 2 ne putem mandri ca in urma comunicarii eficiente cu profesori si parinti abonati am restructurat partea de statistici si acum sunt mai usor de accesat si toata evaluarea poate fi facuta din doar cateva click-uri.

Nu i-am uitat nici pe profesori pentru care am pregatit un nou modul prin care vor putea sa creeze chestionare noi pe care sa le trimita ca tema elevilor abonati la grupul de lucru sau vor putea fi facute public pentru toti ceilalti abonati fie copii, parinti sau profesori.

Pentru ca munca acestora sa fie evaluata de cat mai multe persoane am introdus un sistem de evaluare prin stele a fiecarui chestionar.

Chiar daca imbunatatirile aduse aplicatiei au necesitat timp si multa munca nu am majorat pretul, el ramanand la nivelul unei materii. Astfel, abonatii vor beneficia in cadrul aceluiasi abonament de 2 materii, deocamdata la clasa 2.

Pentru orice nelamuriri cu privire la modificarile aduse nu ezitati sa ne contactati.

Despre 123edu

Eximart Serv SRL creaza platforma educationala 123edu.ro care, in prezent se adreseaza copiilor cu probleme de intelegere a matematicii sau a gramaticii din clasele primare. Aflata intr-o continua dezvoltare, 123edu.ro isi doreste sa devina un aliat al copilului, un prieten care il ajuta sa invete bine la scoala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/123edu/123edu-ro-in-plina-dezvoltare