De 1 Iunie, timpul se dilata pe 123edu.ro

BUCURESTI - 29 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, IT&C, Cursuri

Promotie de 1 Iunie pentru orice abonament achizitionat in ziua de 1 Iunie. Profita si ofera-i copilului cel mai de pret cadou: educatia.

Promotie 1 Iunie la 123edu.ro

Promotie 1 Iunie la 123edu.ro

 Ii ajutam pe copii sa invete bine! 

123edu.ro

Promotia de 1 zi la 123edu.ro : De 1 Iunie e ziua copiilor. Cu siguranta ei nu isi doresc un cadou de genul "lucrez mai mult la matematica!", dar pe termen lung e cel mai apreciat cadou pe care i-l poate face un parinte: educatia.

Ne dorim ca de 1 Iunie toti copiii sa primeasca de la Delfi si prietenii lui posibilitatea de a lucra gratuit 1 luna de zile, pe langa numarul de luni achizitionate de parinti.

Astfel, profita de ziua de 1 Iunie pentru ca la achizitionarea oricarui abonament in aceasta zi, luna are 60 de zile, trimestrul are 4 luni, iar semestrul are 7 luni.

123edu.ro este platforma educationala care ii ajuta pe copii sa invete bine. Matematica claselor primare este adeseori neinteleasa de catre copii. Fiecare copil are propriul stil si ritm de invatare si 123edu.ro vine in sprijinul tuturor copiilor, dar si al parintilor care doresc sa creasca performanta scolara cu ajutorul unei aplicatii interactive si atractive.

O ciocolata se termina imediat, o jucarie se strica sau nu mai prezinta interes, dar educatia e pe termen lung. Te asteptam de 1 Iunie pe 123edu.ro.

Despre 123edu

Eximart Serv SRL creaza platforma educationala 123edu.ro care, in prezent se adreseaza copiilor cu probleme de intelegere a matematicii din clasele primare. Aflata intr-o continua dezvoltare, 123edu.ro isi doreste sa devina un aliat al copilului, un prieten care il ajuta sa invete bine la scoala.