DIANA OPREA VREA SĂ CUCEREASCĂ AMERICA!

BUCURESTI - 1 septembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Diana Oprea, campioana mondială la fitness feminin en titre, va reprezenta România la concursul internaţional Ms. Fitness World. Acesta va avea loc pe data de 9 septembrie 2006 la Las Vegas, fiind jurizat de către reprezentanţii International Fitness Sanctioning Body.

DIANA OPREA VREA SĂ CUCEREASCĂ AMERICA!

În ianuarie 2006, galeria sportivilor români medaliaţi cu aur în cadrul competiţiilor internaţionale se extindea către un domeniu mai puţin convenţional: fitness feminin. La finalul unei competiţii acerbe, jurizată de către reprezentanţii Federaţiei Internaţionale de Fitness ( IFF ), românca Diana Oprea primea cupa, medalia şi titlul de Fitness Woman World Champion 2006.
După titlul obţinut la ea acasă, sportiva şi – a propus să cucerească şi continentul american. Astfel, pe 9 septembrie Diana Oprea va concura pentru titlul de Miss Fitness World în cadrul unui concurs găzduit de celebrul oraş Las Vegas. Pregătirea pentru competiţie a inclus o dietă strictă ( bazată pe un regim alimentar drastic completat cu suplimente nutritive ), un program de antrenament zilnic, timp de 2 luni de zile, dar şi ore de coregrafie pentru pregătirea exerciţiului ce va fi prezentat în proba liberă. In seara zilei de 9 septembrie, Diana va aborda un look special creat de specialiştii de la GETT’S.

„GETT'S a fost alături de Campionatul Mondial de Fitness desfăşurat în 2 ediţii, asigurând imaginea concurentelor şi sustinând evenimentele cu demonstraţii live ale ultimelor tendinţe. De asemenea, a creat imaginea Dianei Oprea. Pentru că împărtăşim acelaşi sistem de valori de frumuseţe şi estetică interioară şi exterioară, GETT’S este alături de Diana şi la Las Vegas, asigurându-i un look perfect, care vine în completarea performanţei tehnice şi artistice a acesteia, crescându-i şansele la titlu,” declară Lucian Miess, General Manager GETT’S.
Primul concurs Ms. Fitness World a avut loc în 1994 şi l-a avut ca iniţiator pe…Arnold Schawartzenegger. La actuala ediţie, care va putea fi vizionată de milioane de telespectatori din întreaga lume pe canalul Fox Sports Net, vor participa peste 30 de sportive de pe toate continentele. Concurentele vor avea la dispoziţie trei runde – costum de baie, rochia de seară, proba liberă - pentru a-şi demonstra personalitatea, graţia, frumuseţea şi tonusul muscular. Dincolo de aspectul sau glamour, concursul reprezintă un model inspiraţional pentru tinerele de pe întreg mapamondul. Participantele, femei “obişnuite”, a căror medie de vârstă este de 29 de ani, provin din cele mai diverse pături sociale şi desfăşoară cele mai variate activităţi. Majoritatea sunt căsătorite şi mame. Însă toate au în comun acelaşi lucru: un stil de viata sănătos şi capacitatea de a-l demonstra.