MARATON PE CALEA VICTORIEI

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Peste 200 de persoane se vor întrece în cadrul probelor de maraton organizate sâmbătă, 29 octombrie 2005, de către World Class Health Academy.

MARATON PE CALEA VICTORIEI

Vedeta competiţiei este proba de triatlon. După o pedalare de trei ore, în incinta clubului World Class Health Academy The Grand, participanţii vor coborî de pe biciclete şi vor alerga până la clubul World Class Downtown (situat pe Calea Victoriei). O dată ajunşi acolo, ei vor mai avea de de înotat 20 de lungimi de bazin.
Cei mai puţin curajoşi sau rezistenţi s-au înscris deja la maratonul de spinning şi de aerobic, fiecare cu o durată de trei ore.

Evenimentul deschide seria acţiunilor desfăşurate de World Class Health Academy pentru o Românie mai sănătoasă. ‘Fitnessul nu înseamnă doar antrenamente cu greutăţi ci un mod de viaţă sănătos care include alimentaţia, odihna şi o stare de spirit pozitivă. Românii au nevoie de aşa ceva’, a declarat Mikael Fredholm, Sales Manager la World Class Health Academy.

In acelaşi spirit, World Class Health Academy va organiza la sfârşitul lunii ianuarie 2006 primul salon internaţional de fitness & life- style, intitulat ‘Fitness & Life –Style Revolution’. Acesta va include semninarii şi cursuri susţinute de câţiva dintre cei mai cunoscuţi specialişti mondiali în nutriţie şi fitness, o expoziţie cu vânzare a celor mai noi produse în domeniu precum şi finala campionatului mondial de fitness feminin.