RADIO TOTAL LE DUCE DeGustarea DOAMNELOR

BUCURESTI - 23 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Orice doamna merita DeGustata macar o data este opinia animatorilor Radio Total, concretizata intr-o campanie de primvara care va debuta luni 28 februarie in cadrul programului TOTAL MATINAL

Radio Total isi provoaca din nou ascultatorii la actiune. Daca « telefonul de par » a vizat schimbarea de imagine a presedintelui Basescu, campania de primavara « DeGustarea Doamnelor » isi propune sa descopere femei deosebite in locuri obisnuite si sa le faca cunoscute !
« DeGustarea Doamnelor » este o ocazie pe care barbatii adevarati nu trebuie sa o scape pentru a – si surprinde in mod placut colegele de serviciu. Tot ceea ce trebuie sa faca este ca in perioada 28 februarie – 11 martie sa trimita un fax de la locul de munca in care sa caracterizeze in cateva cuvinte o colega pe care o apreciaza in mod special sau o admira in secret. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. DeGustarea Doamnelor – un mic dejun delicios pentru cinci persoane - va fi livrat in biroul castigator de catre unul din animatorii vedeta ai Radio Total.