ŞAPTE ZILE DE DISTRACŢIE SĂNĂTOASĂ LA WORLD CLASS HEALTH ACADEMY

BUCURESTI - 3 iunie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Peste 200 de persoane şi –au anunţat participarea la cel mai mare eveniment aerobic în aer liber desfăşurat vreodată în România şi organizat de World Class Health Academy. Acesta va fi coordonat de Tonkins Anderson - unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori de fitness din lume şi autorul coregrafiei trupei MORANDI, şi va avea loc pe data de 12 iunie, începând cu ora 11.00 în incinta hotelului Marriott din Bucureşti.

ŞAPTE ZILE DE DISTRACŢIE SĂNĂTOASĂ LA WORLD CLASS HEALTH ACADEMY

Evenimentul le este dedicat in exclusivitate membrilor clubului World Class printre care se numara personalităţi din show – biz, TV, modelling, publicitate, presă. Timp de o oră ei vor trebui să ţină pasul cu Tonkins, pe ritmurile moderne şi antrenante alese cu grijă chiar de el. “Mişcările vor fi combinate în aşa fel încît să genereze energie şi bună dispoziţie. Garantez că le vor stimula nu numai muşchii dar şi dorinţa de a face mai multă mişcare,” declară antrenorul despre cel mai mare eveniment aerobic în aer liber desfăşurat vreodată în România, “Work That Body”.

De altfel, acest program va încheia “Săptămâna Membrilor”, devenită o tradiţie a clubului World Class Health Academy. “Am creat acest concept în urmă cu patru ani de zile şi îl punem în aplicare de două ori pe an, înainte de începerea verii şi, respectiv, în preajma Crăciunului. Este un semn de mulţumire şi preţuire faţă de cei care au ales să devină membri ai clubului nostru. Fiecare activitate, de la ore de antrenament speciale la petrecerea surpriză, le este dedicată în exclusivitate pe tot parcursul săptămânii 6 – 12 iunie”, declară Mikael Fredholm, Sales Manager World Class Fitness Romania

Ediţia de vară din acest an propune o serie de acţiuni unicat care se vor desfăşura în cadrul clubului World Class Health Academy The Grand din incinta hotelului Marriott. Cei mai buni instructori de fitness vor lucra în echipe şi le vor propune participanţilor ore speciale de aerobic şi fitness dar şi de tehnici de relaxare precum Tai Chi şi yoga, cu doctorul Indrasengi, un adevărat guru în ţara sa natală, India. “Săptămâna membrilor” include şi o probă de triatlon compusă dintr-un maraton (cu o lungime de10 km), înnot (50 de ture de bazin) şi două ore de ...bicilcletă (spin).