SCOALA NOASTRA, SINGURUL LOC IN CARE VEDETELE TE INVATA (DE) BINE

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Dan Fintescu (PRIMA TV ) si Cici ( SISTEM), doua dintre celemai indragite vedete ale tinerei generatii, au pus bazele primei scoli de arta si media private din Romania. Din corpul profesoral mai fac parte si alte persoane publice a caror notorietate este dublata de studii academice aprofundate.

SCOALA NOASTRA, SINGURUL LOC IN CARE VEDETELE TE INVATA (DE) BINE

SCOALA NOASTRA le propune tinerilor dornici de afirmare cursuri dintre cele mai variate si profesori pe masura. Astfel, Elena de la DJ Project preda canto, Bebelusa Oana, dans si coregrafie contemporana, Cici (alaturi de Nasu') de la Sistem, percutie, Razvan Grigorescu, chitara, Cristi Stanciu (Radio 21), radio si dictie, Dan Fintescu, actorie. Deschisa la sfarsitul lunii februarie, Scoala a atras deja peste 50 de cursanti printre care se numara Rares (Impact) si Oana (K-Pital).
Elevii beneficiaza de o sala amplasata in centrul Bucurestiului, climatizata, unde exista facilitati pentru fiecare curs: spatiu pe masura, oglinzi, sonorizare pentru dans, lumini pentru actorie, tobe pentru percutie, pupitru de mixaj pentru dj, camera de filmare pentru televiziune, chitara pentru cursul de chitara, sonorizare si o clapa pentru cursul de canto. "Avem in proiect niste tabere de creatie si fiecare ban pe care il castigam este reinvestit in aparatura si dotari pentru a avea standarde cat mai ridicate" declara Dan Fintescu care tine sa sublinieze si metoda de predare specifica acestei institutii
"Toate cursurile sunt aplicate. Nu exista bibliografie, nu exista notite, nu exista manuale. Totul se face, dat fiind faptul ca scoala poseda o logistica din ce in ce mai buna."
Mai mult decat atat, orarul propus tine cont de programul de studiu sau de lucru al cursantilor. De aceea, in timpul saptamanii cursurile se tin mai mult seara, in timp ce zilele de week-end sunt pline.