VICTORIE MASCULINA LA ZGARIE SI CASTIGA

BUCURESTI - 22 aprilie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ionuţ Gabriel Pătroi este câştigătorul maşinii Total FM oferită ca premiu în cadrul campaniei ZGÂRIE ŞI CÂŞTIGĂ organizată de Radio Total.

VICTORIE MASCULINA LA ZGARIE SI CASTIGA

Ionuţ Gabriel Pătroi a trăit o bucurie dublă. Pentru că biletul norocos a fost extras de idolul său Andrei Gheorghe. Tot Andrei a fost cel care i-a oferit cheile şi talonul maşinii în cadrul emisiunii „13 –14”. Câştigătorul s-a declarat încântat de premiu dar şi de faptul că a avut ocazia să discute şi să se fotografieze cu vedeta Radio Total.

Ionuţ Gabriel Pătroi are 20 de ani, s-a născut la Curtea de Arges şi este student în anul doi la Facultatea de Construcţii Civile din Bucureşti. In mod normal, în dimineaţa zilei de 22 aprilie ar fi trebuit să fie la cursuri, cu telefonul mobil închis. Intâmplarea a făcut însă ca pe această dată prietena sa, Cristina, să îşi aniverseze ziua de naştere. Aşa că Ionuţ a preferat să sară peste cursurile de dimineaţă şi să îi ducă o floare iubitei lui. „Toată dimineaţa m-am rugat să mă sune pe mine, pentru că sunt liber şi pot să răspund”, a mărturisit Ionuţ. Şi telefonul a sunat!

Ionuţ are permis de conducere de aproape trei ani de zile şi se consideră un şofer foarte bun, deşi nu a condus decât ocazional. Ideea de a participa la concurs i-a aparţinut prietenei lui, Cristina. Aşa că într-o zi de duminică, au făcut o plimbare până la Universitate, locul unde se afla maşina, şi şi-au exersat talentele de zgâriaci. De îndată ce maşina va fi revopsită, Ionuţ va face şi primul drum, acasă, la părinţi, la Curtea de Argeş.