24broker    

Comunicate de presa si evenimente pe tema 24broker

 • 24broker

  Cluj-Napoca, Cluj - 21 May 2010

  Comunicat de KL SOFTWARE

  Cluj Napoca, 21 mai 2010 ...     comunicatul de presa

 • 24broker. 24Broker, un sistem intergrat de obtinere a cotatiilor si de emitere a politelor RCA in timp real

  24broker

  Cluj Napoca, Cluj - 29 September 2010

  Comunicat de Life Is Hard S.A.

  ... 24broker.ro 24broker.ro este o aplicatie destinata brokerilor de asigurare care vine in ajutorul lor pentru a putea gestiona mai usor informatiile privind partenerii, politele de asigurari, agenti si activitatile lor, astfel informatiile ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre 24broker

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul 24broker.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la 24broker. Informatiile despre 24broker cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul 24broker, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la 24broker, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.