Comedie si Cadouri Vineri 20 martie de Ziua Fericirii la piesa Toc Toc

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Vineri 20 martie, cand in intreaga lume se sarbatoreste Ziua Internationala a Fericirii, se va juca si singura reprezentatie a comediei TOC TOC (www.TocToc.ro) din aceasta stagiune programata intr-o zi lucratoare.

TOC TOC - Cea mai sarita de pe fix comedie

TOC TOC - Cea mai sarita de pe fix comedie

 O comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata 

Pariscope

Spectatorii care vor alege sa sarbatoreasca Ziua Fericirii prin rasete si voie buna la cea mai sarita de pe fix comedie a momentului vor fi surprinsi placut de echipa TOC TOC care ii va primi cu cadouri surpriza. Reprezentatia va incepe la ora 20:00 in Sala Epika din Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

Milioane de spectatori din intreaga lume s-au regasit in personajele din spectacolul TOC TOC sau le-au recunoscut in cercul de prieteni. Cu siguranta fiecare spectator isi va recunoaste o parte dintre cunoscuti in personajele din comedie sau se va regasi si el in cel putin un personaj chiar daca nu va avea apoi curajul sa recunoasca acest lucru in mod public.

Dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie, TOC TOC te face sa treci rapid de la ras la induiosare.

Spectatorii vor afla ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei, care mai e si laboranta pe deasupra (Monica Ciuta), un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Andrei Mateiu), o fanatica a controlului (Anca Turcasiu), o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu). Dar mai ales vor ramane cu ideea care constituie si mesajul central al piesei, ca o cale de a ne depasi problemele este aceea de a nu ne mai centra atat pe noi insine ci de a privi si a incerca sa-i ajutam si pe cei de langa noi.

Descrisa de Pariscope drept “o comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata”,  TOC TOC este comedia frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani si se joaca live pe scena salii Epika din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

Regia piesei este semnata de Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, iar traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema&More si online pe www.TocToc.ro

Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania si pe canalul oficial de Youtube www.Youtube.com/TocTocRomania    

Spectacolul este o productie marca Eventorium.

Partenerii proiectului Toc Toc sunt: Hotel Pullman, Cumpana, XT Décor, Nissa, Humanic, Noriel, Alka, Sfera Decor, Happy Tour, Body Exprim, Biofarm.

Parteneri media: Magic FM, Comunicatedepresa.ro, Beau Monde, Casa Lux, Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Secretele Bucatariei, Sanatatea de Azi.