Comedie si surprize parfumate la TOC TOC sambata 7 martie

BUCURESTI - 5 martie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Echipa spectacolului de comedie TOC TOC (www.TocToc.ro) va invita sa sarbatoriti primavara participand la o sedinta de terapie in grup prin ras. Si pentru ca este 7 martie, inainte de inceperea piesei, spectatorii vor fi intampinati cu surprize parfumate de la Marionnaud pentru a sarbatori Martisorul si Ziua Femeii.

Comedia TOC TOC

Comedia TOC TOC

 O comedie la care publicul nu se mai opreste din ras 

Diverso Magazine, Venezuela

Dinamic, plin de haz si populat de protagonista bizari, fiecare avand o doza de nebunie, TOC TOC te faces a treci rapid de la ras la induiosare. Din distributia reprezentatiei din 7 martie fac parte: Anca Turcasiu , Andrei Duban , Mihai Gruia Sandu , Andrei Mateiu, Andreea Samson , Doina Antohi si Daniel Burcea.

Descrisa de Diverso Magazine din Venezuela drept “o comedie la care  publicul nu se mai opreste din ras”,  TOC TOC este comedia frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani si se joaca live pe scena salii Epika din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

Mergeti la TOC TOC sambata 7 martie de la ora 19:00 si aflati ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei (Andreea Samson), un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Andrei Mateiu), o fanatica a controlului (Anca Turcasiu), o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu).

Echipa TOC TOC, impreuna cu Marionnaud va asteapta cu surprize placute pentru a sarbatori impreuna primavara, Martisorul si Ziua Femeii.

Regia piesei este semnata de Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, iar traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania si pe canalul oficial de Youtube www.Youtube.com/TocTocRomania    

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema &More si online pe www.TocToc.ro