Comandă prin SMS cartea CUM SĂ AJUNGI ÎN TOP PE GOOGLE

Brasov - 28 aprilie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Îţi oferim posibilitatea comandării prin SMS a pachetului promoţional revista CHIP, liderul presei IT&C din Romania, şi cartea “Cum să ajungi în top pe Google” - cea mai bună investiţie pentru site-ul sau afacerea ta online!

Trimite prin SMS cuvântul „carte” la numărul 7555 (număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone) şi astfel urmează să primeşti pachetul promoţional: revista preferată şi cartea “Cum să ajungi în top pe Google”. Valoarea unui SMS este de 6 euro (+TVA) şi include taxa de expediere prin Poşta Română.

După trimiterea acestui SMS vei fi contactat de către unul dintre reprezentanţii noştri pentru a îi oferi toate informaţiile (adresa şi revista dorită) necesare expedierii comenzii dumneavoastră.

PACHETUL PROMOŢIONAL „revista + carte” conţine: cartea „Cum să ajungi în top pe Google” împreună cu oricare dintre revistele editurii noastre (cu excepţia ediţiei Mai 2010): CHIP cu CD sau DVD, LEVEL, PC-Practic sau FOTO-VIDEO digital.

De asemenea, pachetul promoţional se poate comanda şi online, la preţul de 23,90 lei (+ taxa de expediere) - http://www.chip.ro/shop/reviste/pachet-promo-cum-sa-ajungi-in-top-pe-google-revista.

Cartea “Cum să ajungi în top pe Google” a lui David Viney, cel mai cunoscut autor şi expert SEO este publicată de editura Meteor Press şi recomandată de revista CHIP, liderul presei IT&C din România. Partenerul media al acestui proiect special este Radio21.

Această carte este o premieră în România prin faptul că abordează toate aspectele marketingului motoarelor de căutare printr-o metodologie simplă, în 7 paşi, verificată şi testată în relaţiile cu clienţii mari sau mici.

În paginile acesteia vei descoperi cum să urmăreşti şi să-ţi optimizezi campania SEO astfel încât să CÂŞTIGI CÂT MAI MULŢI BANI ONLINE!

Începător sau expert, în Cum să ajungi în top pe Google, găseşti informaţiile necesare pentru a folosi cu un randament cât mai mare serviciile oferite de Google şi a face din prezenţa pe Internet o afacere de succes.

Echipa CHIP îţi doreşte lectură plăcută!

Despre 3 D Media Communications SRL

Revista CHIP - Liderul presei IT&C din România

Lunar primeşti ghidul tău de cumpărare cu:
-teste comparative hardware şi software
-teste individuale cu cele mai bune produse
-topuri de produse – CHIP TOP 10

Eşti conectat la cele mai noi tehnologii.
Ai parte de sfaturi practice pentru optimizarea PC-ului tău şi de trend-uri şi opinii avizate despre piaţa românească IT&C.

Conţinut DVD: software, shareware şi freeware; multimedia; documentaţii; soft-uri cu licenţă completă.

Sofia Grigore
Director de Marketing
0727.318.578


sofia.grigore@3dmc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/3-d-media-communications-srl/comanda-prin-sms-cartea-cum-sa-ajungi-in-top-pe-google