Foto-Video Digital organizeaza Workshop Digital SRL & accesorii

Brasov - 28 septembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2009, revista FOTO-VIDEO Digital organizează workshop-ul „Digital SLR şi accesorii”, cu tema „Toamna montană”. Acesta are ca scop familiarizarea utilizatorilor de aparatură foto cu DSLR-urile şi se adresează atât celor care deţin deja un astfel de aparat, cât şi celor care sunt în căutarea unuia.

Începând cu luna octombrie revista FOTO-VIDEO Digital va organiza workshop-uri pe diferite teme. Prima ediţie se va desfăşura în zona Bran-Moeciu şi se adresează atât celor care deţin deja un aparat foto SLR, cât şi celor care sunt în căutarea unuia. La sfârşitul workshop-ului, participanţii vor înţelege modul de funcţionare a DSLR-urilor, dar şi cum pot maximiza performanţele acestora. Pe parcursul cursului vom prezenta exemple concrete, având ca suport DSLR-urile celor mai importanţi producători de pe piaţă.

Pentru mai multe detalii legate de program, locul de desfăşurare şi înscriere clic aici.

O atenţie deosebită se va acorda şi accesoriilor. Se va discuta despre accesoriile indispensabile oricărui fotograf (genţi, rucsacuri sau alte echipamente de protecţie), despre îmbunătăţirea şi dezvoltarea creativităţii cu ajutorul filtrelor, trepiedelor etc. Totodată, vă vom vorbi despre utilizarea bliţurilor şi vom demonstra practic care sunt metodele corecte de reglare a acestora, atât în fotografia de interior cât şi în cea de exterior.

Pentru după-amiaza celei de a doua zi am programat o şedinţă foto în natură, cu tema 'Toamna montană'; în cadrul acesteia, participanţii vor avea ocazia să pună în practică noţiunile teoretice discutate. Iar, în ultima zi a workshop-ului va avea loc o sesiune de vizionare a imaginilor obţinute şi de post-procesare, în care se vor utiliza ca exemplu fotografiile participanţilor şi se va dezbate pe tema lor. Subiectele de interes vor fi legate de modul în care se poate îmbunătăţi calitatea fotografiilor prin editare: pornind de la reîncadrarea imaginilor, până la îmbunătăţirile ce pot fi obţinute cu ajutorul unor programe de editare freeware, sau nu.

Fiecare participant are următoarele beneficii:

1.Mic dejun inclus
2.Cină de bun venit (vineri) – Meniu tradiţional;
3.Seara festivă (sâmbătă) - Vă vom surprinde cu un meniu special: porcuşor la proţap şi băuturi specifice zonei. Şi, pentru a încheia într-un mod cât mai plăcut prima zi de workshop, vă vom servi cu o cană de vin fiert la lumina unui foc de tabără;
4.Suportul de curs tipărit
5.Diplomă de participare

BONUS: - Colecţia 2009 a revistei Foto-Video Digital - 9 apariţii;
- Un abonament pe 6 ediţii la revista Foto-Video Digital;
- Ultima ediţie a revistelor CHIP, LEVEL, PC-Practic şi CHIP Special;

CADOU: O umbrelă şi un joc complet pe DVD, Trackmania cu ochelari 3D.

Despre 3 D Media Communications SRL

FOTO-VIDEO digital este dedicată fotografiei digitale în toate formele pe care aceasta le-ar putea îmbrăca.

În paginile revistei, deopotrivă fotograful amator şi profesionistul vor găsi de la ştiri şi review-uri ale celor mai noi apariţii pe piaţa naţională şi internaţională, la workshop-uri pe tema editării foto şi video.

Sofia Grigore
0727.318.578
sofia.grigore@3dmc.ro