Revista FOTO-VIDEO digital organizează workshop de fotografie în Delta Dunării!

Brasov - 1 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În perioada 24 - 27 iunie 2010, revista FOTO-VIDEO digital organizează un workshop de fotografie în Delta Dunării, Mila 23. Workshop-ul din perioada 24 - 27 iunie 2010 (Delta Dunării - Mila 23) este organizat de către echipa redacţională a revistei FOTO-VIDEO digital şi va fi susţinut de redactorul şef al acesteia, Florin Crişan.

Revista FOTO-VIDEO digital organizează workshop de fotografie în Delta Dunării!

Workshop-ul se adresează tuturor celor care sunt foarte familiarizaţi cu utilizarea aparaturii fotografice şi care doresc să înveţe care sunt modalităţile de lucru pentru obţinerea unor fotografii memorabile în acest decor natural extraordinar.

Delta Dunării este un punct de atracţie deosebit pentru orice fotograf. Cu toţii ne dorim să fotografiem canalele, păsările şi peisajele de basm din acest loc. Însă, un tur fotografic în Parcul Naţional Delta Dunării trebuie abordat în mod responsabil. De aceea, în structura acestui workshop am inclus şi aspecte legate de comportamentul fotografului într-un astfel de loc.

Pe lângă partea de curs teoretic care va fi susţinută în cursul zilei de vineri, programul participanţilor va fi încărcat cu ture foto (vineri şi duminică în împrejurimile Milei 23, iar sâmbătă pe canalele Deltei Dunării cu un vaporaş, într-un traseu bine stabilit). Astfel, participanţii vor avea ocazia să surprindă în cadre toate subiectele specifice Parcului Naţional Delta Dunării.

Pentru mai multe detalii legate de acest workshop, accesaţi:
http://fotoworld.chip.ro/index.php?pagina=workshop_iun_2010_descriere

Pentru înscrieri şi orice alte informaţii vă stăm la dispoziţie pe e-mail la adresa marketing@3dmc.ro sau la numărul de telefon 0722 523 135, Leonte Mărginean.

Despre 3 D Media Communications SRL

Pentru ca tu să obţii fotografii spectaculoase îţi oferim lunar 84 de pagini cu:
TESTE foto – video / Sfaturi de fotografiere / Soluţii practice
Ai acces lunar la ŞTIRI şi REVIEW-URI ale celor mai noi apariţii foto.
PORTOFOLIU FOTO – imagini ce se obţin cu un aparat şi câteva setări potrivite.
ACCESORII FOTO – tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza fotografii cât mai bune.
Conţinut CD: aplicaţii pentru editarea imaginilor: editoare, video, utilitare, extensii.

Cristina Costieanu (redactie@fvd.ro)
marketing@3dmc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/3-d-media-communications-srl/revista-foto-video-digital-organizeaza-workshop-de-fotografie-in-delta-dunarii