30 de minute pentru 30 de ani

Brasov - 30 martie 2009

Comunicat tip General in Social

Grupul 34Life organizeaza o noua actiune de plantare de copaci in Municipiul Brasov, ca parte a strategiei sale de a transforma Brasovul in cel mai verde oras din Romania.

30 de minute pentru 30 de ani

Prima actiune desfasurata de 34Life a avut loc in 15 Noiembrie 2008, la doar 2 luni de la infiintare. Actiunea denumita 'Fii cu picioarele pe pamant' a subliniat faptul ca fiecare gest pe care il facem pentru natura si orasul in care locuim are un impact important. Rezultatul acestei actiuni este reprezentat de 24 de puieti plantati pe Calea Feldioarei.

In data de 4 Aprilie 2009, Grupul 34Life organizeaza sub sloganul- 30 de minute pentru 30 de ani - impreuna cu Centrul de Voluntariat Brasov si cu sprijinul Primariei Brasov, cea de a doua actiune de plantare de copaci.

In cadrul acestui eveniment vor fi plantati 600 de puieti de salcam pe strada Crinului, in zona Podului Zizin, puieti ce vor ajuta la crearea unei perdele de protectie intre calea ferata si blocurile de locuinte situate pe aceasta strada.

Invitam sa participe la aceasta actiune atat locatarii din zona cat si orice locuitor al municipiului Brasov pasionat de grija fata de natura si de orasul nostru.

Daca doriti sa va alutarati celor de la 34Life ii puteti contacta pe adresa: contact@34life.org

Despre 34Life Grup

Facem parte din acea categorie de oameni care nu considera ca 'Eco' este doar un termen la moda, ci o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa.

34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale.
Paul Fulea
Membru Fondator 34Life
0723237870
paul.fulea@34life.org