3dcad    

Comunicate de presa si evenimente pe tema 3dcad

 • 3dcad. Vegra Info, reseller autorizat SolidWorks în România, organizează cursuri acreditate de SolidWorks!

  3dcad

  Bucuresti - 6 March 2015

  Comunicat de Web Media Marketing

  Mulțumirea clientului reprezintă centrul acțiunilor Vegra Info – SolidWorks în România, echipa Vegra dorind să construiască împreună cu clientul un parteneriat sustenabil, oferindu-i servicii de calitate și motive de satisfacție. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: solidworks , 3dcad , vegra info , solidworks bucuresti , solidworks in romania

  Vezi toate comunicatele de presa despre 3dcad

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul 3dcad.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la 3dcad. Informatiile despre 3dcad cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul 3dcad, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la 3dcad, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.