4 ACE-pr&publicity


Descrierea companiei 4 ACE-pr&publicity

Despre Soluzione Group
Soluzione Group SrL este o companie italiană care activează din 1988 pe post de consultant pentru companii, în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice. Soluzione Group SrL propune companiilor acceptarea sa ca partener specializat în operarea, analizarea şi verificarea strategiilor de comunicare ajutătoare, în marketing relaţional şi în training-uri.
Pe lângă aceasta, departamentul de relaţii publice şi biroul de presă lucrează cu succes împreună cu numeroase companii şi dispun astăzi de un portofoliu impresionant ce cuprinde clienţi importanţi din diferite domenii.

Despre ITBC Communication Sp z.o.o
ITBC Communication este o organizaţie specializată în domeniul relaţiilor publice, al afacerilor publice şi al promovării companiilor şi a instituţiilor. S-au lansat în Polonia la începutul anului 1999. Agenţia implementează campanii de comunicare după modelul B2B, în special pentru companii din domeniul tehnologiilor de informare şi de comunicare, dar şi pentru cele din industria financiară.

Despre GPS Imagen Y Comunication
GSP a fost fondată în 1985 de un grup de specialişti în comunicare, cu misiunea de a oferi servicii de calitate în domeniul comunicării, al relaţiilor publice şi al imaginii. Astăzi, GSP este pe primul loc în industria de comunicare din Spania, specializată în noile tehnologii.

Despre Buffalo Communication
Buffalo Communications este o agenţie londoneză de consultanţă, specializată în relaţii publice şi în comunicare de înaltă tehnologie (hi-tech). Buffalo oferă deopotrivă relaţii media de sine stătătoare şi integrate, servicii de comunicare şi de marketing şi consultanţă strategică de comunicare pentru companiile care activează atât pe pieţele B2B cât şi B2C. Buffalo se descrie ca o provocare, fiind independentă şi de o asemenea statură încât poate să intervină în convenţiile relaţiilor publice pentru beneficiul clienţilor săi. Nu aduce doar Return on Ideas, ci şi un real Return on Investment.

Despre Sympra GMBH
Sympra este o agenţie de relaţii publice situată în Stuttgart, cu birouri în Berlin, Germania. Este membră a Asociaţiei Agenţiilor de Consultanţă în Relaţii Publice din Germania, şi este specializată în domeniul automobilelor, telecomunicaţiior şi IT, dar se concentrază şi asupra stiinţei şi dezvoltării şi asupra industriei serviciilor. Sympra oferă servicii ce acoperă întreg spectrul relaţiilor publice. Portofoliul de clienţi include Daimler-Chrysler, Alcatel, diverse instituţii de cercetare şi ministere din statul federal, cât şi Webasto.

Despre 4 ACE-pr&publicity
Compania 4 ACE, înfiinţată în 2003, este specializată în public relations şi publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie şi de produs. Experienţa 4 ACE în promovarea imaginii de companie şi de produs implică o foarte bună cunoaştere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs şi corporate, realizarea de strategii de comunicare şi imagine. Echipa 4 ACE îţi oferă profesionalism prin mobilizare, performanţă, promptitudine, capacitate de analiză şi reacţie imediată.

Comunicate 4 ACE-pr&publicity :

Vezi toate comunicatele companiei 4 ACE-pr&publicity.