3 ANI DE MUZICĂ BUNĂ, 3 ANI DE EMISIUNI ŞI CONCEPTE ORIGINALE, 3 ANI DE MEGA-EVENIMENTE LIVE, 3 EDIŢII ALE MTV ROMANIAN MUSIC AWARDS, 3 ANI DE MTV ROMÂNIA!

BUCURESTI - 14 iunie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pe 15 iunie 2005, MTV România aniversează 3 ani de prezenţă în peisajul mediatic românesc!

3 ANI DE MUZICĂ BUNĂ, 3 ANI DE EMISIUNI ŞI CONCEPTE ORIGINALE, 3 ANI DE MEGA-EVENIMENTE LIVE, 3 EDIŢII ALE MTV ROMANIAN MUSIC AWARDS, 3 ANI DE MTV ROMÂNIA!

Pe 15 iunie 2005, MTV Romania împlineşte trei ani de la înfiinţare, trei ani de când telespectatorii români, şi în special tinerii interesaţi de fenomenul muzical, beneficiază de programe muzicale la standarde internaţionale.

MTV România face parte din portofioliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europă.

De asemenea, MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, evenimentele din seria MTV Live, demonstrând o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.

“Ne bucurăm că în aceşti trei ani am reuşit să impunem şi să menţinem un standard de calitate asociat brandului MTV, am reuşit să promovăm muzica românească şi am lansat o serie de evenimente de mare impact, unice în România, precum MTV Romanian Music Awards, MTV Live, forumul “Alege sau pierzi!”. De asemenea, am oferit tinerilor din România posibilitatea de a vedea cele mai noi şi originale emisiuni, de a fi la curent cu ultimele tendinţe din show-biz-ul internaţional, de a participa la evenimente de amploare, şi de a se implica în activităţi civice şi umanitare. Dorim să le mulţumim pe această cale tuturor telespectatorilor noştri, şi să-i invităm să rămână alături de noi, pentru că mai au foarte multe de văzut la MTV! De asemenea, dorim să mulţumim extraordinarei echipe MTV România, care a făcut totul posibil, şi alături de care sperăm să petrecem cât mai multe astfel de aniversări”, au declarat oficialii MTV.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre MTV
MTV Networks International include unele dintre cele mai importante branduri multimedia la nivel mondial: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), Paramount Comedy şi Game One, care ajung în peste 411.7 millioane de case, din 164 de ţări, via 100 de canale TV locale şi 90 de site-uri. MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

Tel: +40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39

office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/3-ani-de-muzica-buna-3-ani-de-emisiuni-si-concepte-originale-3-ani-de-mega-evenimente-live-3-editii-ale-mtv-romanian-music-awards-3-ani-de-mtv-romania